blog

Asiatisk salat med lynstegt tun

IMG_7239-1

Her til aften var det min tur til at stå for mad til madklubben. Jeg fik bikset en asiatisk salat sammen vendt i gomadressing med lynstegt tun. Top lækkert.

Ingredienser til 4 personer

  • Et spidskål
  • En broccolistok – smager super godt, hvis du skærer den i helt tynde skiver. 
  • Et halvt blomkål
  • En håndfuld cherrytomater
  • Tangsalat
  • 150 gram grønne bønner
  • Tangsalat – jeg købte tangsalat & gomadressing hos min lokale sushimand
  • Gomadressing
  • 600 gram tunbøf
  • Sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Skær spidskål, broccolistok og blomkål fint, og kom ingredienserne i en skål sammen med tomat og tangsalat.
  • Hæld kogende vand over de grønne bønner, og lad dem ligge i vandet i 5-10 minutter. Når bønnerne er kølet af, kommer du dem i skålen med de øvrige ingredienser.
  • Tilsæt gomadressing
  • Kom olie/smør på panden, og når panden er helt varm, steger du tunbøffen kort på ydersiden. Stegetiden afhænger af størrelsen af din bøf. Jeg havde en bøf til 4 personer på ca. 600 gram, og jeg stegte min tun ca. 20-30 sek. på hver side. Vend tunbøffen i en skål med sesamfrø, så bøffen får sesamfrø på kanterne.
  • Lad tunbøffen køle af, og skær den i fine skiver.
  • Du kan nu nyde din asiatiske salat med lynstegt tun – velbekomme 🙂
Posted in Aftensmad, blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram