Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Boglancering // Din sunde plan

Det er en meget speciel følelse det her! Jeg afleverede manus i starten af april, og nu sidder jeg med det færdige resultat i hænderne. Jeg er simpelthen så stolt, og jeg glæder mig som et lille barn til, at jeg kan ‘dele’ bogen med jer 🙂 Du kan købe min bog fra torsdag den 24. august i diverse boghandlere og på nettet – bl.a. på Gyldendal.dk. Bor du i København – eller i nærheden, er du også meget være velkommen forbi Cramers Studie (Esplanaden 8), hvor jeg afholder min bogreception fra kl. 17.30. Nedenfor vedhæfter jeg dagens program – og du kan tilmelde dig begivenheden direkte på facebook.

Hvad nu hvis, du gerne vil have en lille hilsen med i bogen, men du er forhindret i at deltage til min boglancering i København? Jamen så finder vi også en løsning på det! I så fald sender du en mail direkte til mig (ml@cramer.dk), og så finder jeg en løsning. Prisen på bogen er 199.95 kr., og så tillægger jeg omkostninger til porto og indpakning, så bogen kommer frem til dig i ‘god behold’.


DAGENS PROGRAM // TORSDAG DEN 24. AUGUST
Kl. 17:30 Dørerne åbnes.

Kl. 18:00: Velkomst, hvor jeg kort introducerer min bog, som er baseret på mine sundhedsprincipper. En bog, som kærligt og skridt for skridt guider dig til at opnå en sund og stærk krop, og som også tager højde for de udforinger vi alle møder, når vi ønsker at opnå en livsstilsændring. Bogen giver dig redskaber, så viden bliver til vaner, og du kommer til at leve et sundt liv – også under næste jobskifte eller kærestesorg.

Kl. 18:30: Bogsignering

Kl. 19:00 Tak for i dag

. . . .

Ps. tag endelig din bedste ven, veninde, familie eller kollega med. Alle er velkomne ?? Jeg sørger for tapas, bobler og andre lækkerier – og så har du naturligvis også mulighed for at købe min bog (199,95 kr.)

. . . .

Husk at tilmelde dig på facebook – jeg glæder mig til at se dig ♡

Posted in blog

Sorry, no posts matched your criteria.

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram