2
jan
2016
0

Saltede mandler

Jeg er pjattet med mandler, og især saltede mandler er et kæmpe hit herhjemme. Du kan nemt lave dine egne saltede mandler, som du både kan bruge som snack og som topping på dine salater.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 160 grader. Kom vand i en lille skål, og tilsæt derefter en god portion salt. Rør godt rundt i skålen, indtil du har en mættet opløsning. Tilsæt derefter dine mandler i skålen, så de er dækket med vand. Lad mandlerne stå i skålen i 15-30 minutter. Kom herefter bagepapir på en bageplade, hæld vandet fra mandlerne og kom dem på bagepladen og ind i ovnen i ca. 30-45 minutter. Hold løbende øje med dine mandler, og når de begynder at tage farve, er de færdige. Velbekomme :-)

Skærmbillede 2015-01-02 kl. 17.30.10

Instagram