Hverdagstanker

10 ting du ikke vidste om mig

.. når blogindlægget startede med at hedde ’10 ting, du ikke vidste om mig’ – pludselig kom der mange punkter. God læselyst.

  1. Jeg redder aldrig min/vores seng.
  2. Jeg er ikke særlig huslig. Lars skal have 100 % æren for at vores altid pæne lejlighed.
  3. Jeg har gået ned med skraldespanden mindre end 10 gange på 5 år.
  4. Jeg er store hænder – og lange arme (læs: jeg er god til dødløft).
  5. Da jeg var lille, troede jeg, at jeg var adopteret – indtil den dag, hvor jeg fik øje på min fars fødder, som lignede mine på en prik, blot i større format.
  6. Jeg er meget glad for faxe kondi free.
  7. I 9. klasse boede jeg sammen med mine forældre og bror i to huscontainere, som stod ovenpå hinanden, mens vores hus blev renoveret – i 9 MÅNEDER!
  8. Jeg vil gerne have tre børn
  9. Jeg er kæmpe Apple nørd, og jeg venter altid spændt på næste event og launch (den nye macbook pro er naturligvis allerede bestilt).
  10. Jeg sover altid i venstre side af sengen – tættest på døren (tættest på toilettet).
  11. Jeg er hunderæd fra slanger – formentlig fordi min mor altid har været det.
  12. Da jeg var lille, havde jeg et stort mellemrum mellem fortænderne. Jeg fik at vide, at hvis jeg pressede tænderne sammen med mine fingre lidt hver dag, ville hullet forsvinde. Hullet forsvandt med alderen, men måske ikke pga. mit magiske touch?
  13. Jeg er meget opmærksom på folks kropsholdning. Hvis en person går forbi mig med dårlig holdning, har jeg lyst til at rette vedkommende op.
  14. Da jeg var 6 år gammel blev jeg bidt af en hund i ansigtet – det er årsagen til, at jeg har et ‘L’ (LOL) i panden.
  15. Jeg stoppede til håndbold i 8. klasse, fordi jeg havde et dårligt knæ. Eller – jeg stoppede fordi, at jeg var den dårligste på holdet, men det indrømmede jeg vist aldrig.
  16. Jeg elsker at få massage, men jeg er ikke så begejstret for at give andre massage.
  17. Jeg har altid skyr, hytteost, letmælk til kaffen, frosne hindbær, mørk chokolade, mandler, gulerødder, frisk chili og spidskål i køleskabet. JA, det er lækkert med kolde mandler – prøv det.
  18. Jeg spiser ALDRIG kage. Jeg spiste naturligvis vores bryllupskage i august – men før det, tror jeg ikke, at jeg har spist kage i 5 år.
  19. Jeg har været sammen med Lars i mere end 7 år, og jeg har ikke spist McDonald’s i den tid. Det er måske 10-15 år siden, at jeg har spist der sidst?
  20. Jeg er virkelig kilden.
  21. Jeg arbejdede i en bager, da jeg gik i folkeskole. Jeg var ret glad for hindbærsnitter, franske snegle og jordbærtærte. Siden dengang har jeg aldrig spist kage fra bageren.
  22. I folkeskolen elskede jeg at spise vinbjergsnegle, som jeg opvarmede i mikrobølgeovnen (AD!)
  23. Jeg elsker at se madprogrammer – især masterchef.
  24. Min favoritserie er uden tvivl DEXTER.
  25. Jeg har ALTID en ny flybillet liggende i min inbox.
  26. Jeg rejser meget – det ved du måske. Jeg har bl.a. været i følgende steder: New York, Florida, Utah, Californien, Hawaii, Mexico, Bahamas,Cuba, Dubai, Bali, Mauritius, Sydafrika, Marokko, New Zeland, Oman, Zanzibar, Seychellerne, Thailand – og jeg har også besøg utallige lande i Europa.
  27. Mine forældre har altid været selvstændige. Da jeg oprettede min lille virksomhed som 23 årige, var min fars første kommentar – det var da på tide, jeg startede som 20 årig 😀
  28. Jeg elsker et stykke ristet rugbrød med avokado, hytteost, soltørrede tomater og havsalt.
  29. Jeg har et lille hjerte tatoveret på mit højre håndled, som jeg fik, da jeg var i Californien med Lars.
  30. Jeg har altid været ked af mine fødder, hvilket resulterede i, at jeg gik i for små sko, da jeg var lille. Det kan tydeligt ses på mine fødder i dag. Dumt!
  31. Jeg falder i søvn indenfor fem minutter, hvis Lars nusser mig ved øret.

Har du nogle særheder, du gerne vil dele? -)

XX ML

img_9396
Fotocredit: Irfaan Khan
Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram