Hverdagstanker

Mine tre favorit rejsemål

Er jeg den eneste der drømmer mig langt væk, når det regner, som det gør i dag? Jeg ved godt, vi har været hammer heldige med sommeren i år, men jeg synes allerede jeg savner solen. Er jeg den eneste? Hvor drømmer du dig hen, når det regner og/eller er koldt herhjemme?

Den anden dag spurgte jeg på Insta til spørgsmål og idéer til blogindlæg, og én spurgte efter min tre favorit rejsemål. Det er meget oplagt at snakke om i dag, hvor jeg drømmer mig lidt væk. Mine tre favorit rejsemål kommer her:

1: På førstepladsen kommer uden tvivl New Zealand. Jeg rejste til NZ med Lars for tre år siden, og det er uden tvivl min største rejseoplevelse indtil videre. Lars og jeg havde 40 dage i alt, hvor vi kørte rundt i en autocamper. Jeg har aldrig prøvet at rejse på den måde før, men det var fantastisk. Det var virkelig ‘måden’ at se landet på. Naturen er helt fantastisk, og det fede ved New Zealand er bl.a., at naturen ‘skifter hurtigt’. Du kan køre en time, og så ser du et helt anden landskab, end du gjorde for blot en time siden. Der er store bjerge, små ‘hobitbakker’, hvide sandstrande, skovområder osv. Selvom rejsetiden er forfærdelig lang, så er det alle timerne og tidsforskellen værd, og vi skal helt sikkert tilbage. Vi snakker faktisk om at rejse dertil igen til december/januar.

2: Californien kommer på anden pladsen. Der er ingen tvivl om, at Cali har en helt speciel plads i mit hjerte, fordi jeg har familie derover. Af samme årsag har jeg været i Californien så mange gange, at jeg ikke længere har tal på det. Cali kan noget. Jeg elsker vejret og jeg elsker den amerikanske ‘good for you’ mentalitet. Den kunne vi godt bruge lidt mere af i DK, hvis her skal sige det. Hvis jeg ikke skulle bo i Danmark, kunne jeg sagtens se mig selv bo i Californien.

3: På tredjepladsen kommer Bali. Det er efterhånden 12-14 år siden, at jeg besøgte Bali første gang, og der er sket meget siden dengang. Bali er blevet meget turistet, og der er helt sikker områder, jeg holder mig fra, når jeg rejser dertil. Udover en voksende turisme, er der desværre rigtig meget affald alle steder og mange hjemløse hunde. Til trods for det, elsker jeg Bali. Jeg elsker den ‘vibe’, der er. Jeg elsker vejret, og jeg er pjattet med maden. Jeg kunne sagtens tage tre eller seks måneder, hvor jeg boede på Bali, og bare ‘dyrkede min krop’. Spiste god mad, solede, dyrkede yoga, trænede og læste bøger. Jeg ville helt sikkert bliver træt af det på den lange bane, men idéen kan jeg go’ lidt!

Hvad er dine tre favoritdestinationer?

XX Marie Louise

 

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram