20
nov
2016
0

Søndagsbrunch

I dag har jeg været til lækker fødselsdagsbrunch hos min skønne veninde. Julie diskede op med en masse lækkerier, bl..a hjemmebagt rugbrød og boller, laks, avokado, forskelligt kødpålæg, ost, æg, chiagrød og acai bowl.

Jeg har fået opskriften af Julie, så jeg kan dele den med jer -)


Acai Bowl (en portion)

Ingredienser

  • 1/2 frossen banan
  • Blandet bær (jordbær, hindbær og blåbær)
  • 1 spsk. acai pulver
  • Lidt honning
  • 1 spsk hampefrø
  • Lidt mandelmælk
  • Tilsæt lidt vand, hvis du ønsker din acai bowle mere flydende i konsistensen.

Fremgangsmåde

  • Bland ingredienserne sammen.
  • Server med hjemmelavet müsli og frisk frugt

Chiagrød (6 små portioner)

Ingredienser

  • 200 gram kokosmælk (anbefaling: den økologiske fra Santa Maria)
  • 100 gram vand
  • Lidt vaniljepulver
  • Lidt honning
  • 60-65 gram chiafrø

Fremgangsmåde

  • Bland ingredienserne sammen, og sæt i køleskabet natten over.
  • Næste dag kan du servere din chiagrød med frisk frugt – evt. med hakkede mandler, mørk chokolade og/eller hjemmelavet müsli.Velbekomme -)

    img_0923

Instagram