Proteinpandekager

Jeg har endnu en gang været i køkkenet og eksperimenteret. Denne gang er jeg blevet inspireret af min søde veninde, som i øjeblikket er på trapperne med en fin blog/hjemmeside – glæd jer 🙂 Disse proteinpandekager er lavet på æggehvider, proteinpulver inkl. hytteost, dvs. proteinindholdet er højt – og kulhydratindholdet er tilsvarende lavt. De smager utrolig lækkert – og jeg er bare generelt ret vild med at bruge hytteost i minde pandekager. Det gør dem luftige og saftige på samme tid!

Ingredienser – til en person

  • 120 gram pasteuriserede æggehvider (3 bæger)
  • 30 gram proteinpulver (jeg brugte proteinpulver med vaniljesmag)
  • 80 gram hytteost
  • 10 gram kokosmel
  • Evt. 5 dråber sødemiddel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Topping: 50 gram skyr, 50 frosne blåbær og 1 tsk. kokos

Fremgangsmåde

  • Kom æggehvider, proteinpulver, hytteost, kokosmel og evt. sødemiddel i en blender.
  • Blend ingredienserne tilpas længe – til du får en jævn masse.
  • Lav 3 store pandekager
  • Top dine pandekager med skyr, frosne blåbær og kokos.
  • Velbekomme

Pandekagerne inkl. topping indeholder 320 kcal.

Jeg spiste i dag pandekagerne til frokost. Hvis du forbereder pandekagerne dagen forinden, så kan du sagtens have dem med på madpakken – uden topping. Jeg er overbevist om, at de smager mindst lige så godt kolde som varme. I’ll give it a try 🙂

// ML

IMG_5255IMG_0212 IMG_5773 IMG_9345

Posted in Uncategorized

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram