Hverdagstanker

Året der gik

Tiden flyver simpelthen afsted. Det er ikke til at forstå, at der endnu en gang er gået et år – og at 2016 nærmer sig med hastige skridt. På dette tidspunkt af året begynder jeg altid at gøre mig nogle tanker omkring det forudgående år. Hvad er der sket – både privat og erhvervsmæssigt? Hvad har jeg lært? Hvilke tanker, mål og forventninger har jeg for det kommende år?

Vinteren 2015

I starten af året var jeg i New Zealand med Lars. Lars og jeg var afsted fra 1. december 2014 til 10. januar 2015. Mit livs indtil videre største rejseoplevelse. Vi rejste rundt i vores lille camper – og det var en fantastisk måde at opleve New Zealand på. Jeg vil anbefale New Zealand til ALLE, som ønsker en enestående ferie og oplevelse for livet.

Januar var også den måned, hvor jeg startede Cramers Bootcamp – et nyt træningskoncept, hvor jeg begyndte at træne 6 deltagere af gangen. Jeg havde ikke de store forventninger til konceptet, men jeg startede 2 hold af 6 deltagere, og det viste sig at være en succes. Mine piger var glade, de opnåede attraktive mål – og et fantastisk fællesskab blev skabt.

Foråret 2015

I april måned fik jeg afsluttet mit sidste fag på universitetet, og jeg fik officielt min bachelorgrad i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Jeg skrev og forsvarede min bacheloropgave i sommeren 2014, så jeg manglede udelukkende mit sidste fag, Motion på recept. Mit uddannelsesforløb har været meget hektisk. Efter gymnasiet rejste jeg 9 måneder til San Diego. Da jeg kom retur, søgte jeg ind på Professionshøjskolen Metropol, for at læse Nutrition and Health. Efter en meget kort periode på uddannelsen – vi snakker 2 uger, besluttede jeg mig for at droppe ud, da det slet ikke var en uddannelse for mig. Jeg startede i stedet på Paul Petersens Idræts Institut (aug. 2009), hvilket skulle vise sig at ændre mit liv – jeg mødte min Lars. Jeg læste på PP i et år, hvorefter jeg søgte ind på Idræt på Københavns Universitet. Jeg blev ikke optaget – og det gjorde Lars heller ikke. Vi besluttede os for at arbejde nogle måneder, hvorefter vi tog en lille smuttur rundt omkring jorden – New York, Utah, Californien, Hawaii og Thailand. Året efter søgte vi igen ind – Lars blev optaget på Københavns Universitet, og jeg blev optaget på Odense Universitet. På den ene side var jeg så enormt glad på Lars’ vegne – han blev optaget på KU blandt få udvalgte, men samtidig var jeg forfærdelig ked af det. Jeg flyttede til Odense for at studere, men efter en kort periode måtte jeg erkende, at det simpelthen ikke fungerede for mig at bo i Odense. Jeg flyttede tilbage til København, og jeg besluttede mig for at pendle resten af min studieperiode i Odense. Det var på mange måder en forfærdelig beslutning. Det var ubeskrivelig hårdt. Jeg magtede ingenting. Jeg gik glip af alt det sociale på studiet, og jeg havde ikke overskud til at være social, da jeg først kom retur til København. Min dag startede 4.30, og jeg var retur ved 18/19-tiden hver aften. Set i bakspejlet, så gik jeg nok rundt med en halv depression i denne periode. Jeg var trist, ked af det, og jeg følte mig aldrig glad. Det hele var træls og uoverskueligt. Efter 2 års studie i Odense fik jeg mulighed for at læse mine resterende fag på Københavns Universitet, hvilket var en KÆMPE lettelse. Jeg slap for at bruge 25 timer på transport om ugen, og jeg valgte at bruge denne tid på at opstarte min lille forretning – Cramers ApS.

… nårh, det var vist lidt et sidespring – men hey, det er en periode i mit liv, som virkelig har haft stor betydning for mig og min udvikling.

Tilbage til mit arbejde. I foråret 2015 opstartede jeg Cramers Outdoor. Det var en stor succes, og jeg glæder mig til at kunne tilbyde lignende udendørs træning i det nye år.

Sommeren 2015

I sommeren kørte jeg flere bootcamp hold, jeg arrangerede City Runs med min veninde, Nathalie – og jeg afholdte min første Fitness Camp i Spanien. Jeg tilmeldte 3 hold til DHL, og et stort hold af mine seje ladies løb Nordic Race. Mange flere løb og arrangementer i det nye år – YEAH!

Min sommer var ganske stille og rolig – indtil lørdag d. 25. juli. Lars og jeg havde planlagt en lille weekend getaway til vores sommerhus i Liseleje. Vi har et fint lille sommerhus med et stort vinduesparti – med udsigt over havet. Jeg husker weekenden meget tydeligt: Vi ankom til sommerhuset, jeg lukkede bildøren bag mig, og jeg gik hen hoveddøren for at lukke os ind. Da jeg åbner døren ind til stuen, bliver jeg totalt overvæltet. Hele sommerhuset er fyldt med røde og lyserøde roser. Der er champagne, jordbær dyppet i chokolade – ALT er bare så enormt overvældende. Jeg forstår simpelthen ingenting, indtil jeg får øje på Lars, som tydeligvis er meget påvirket af situationen. Lars tager min hånd, han fortæller mig, hvor glad han er for mig, og at han altid vil være sammen med mig. Inden jeg ser mig om, går Lars på knæ, hvorefter han spørger mig, om jeg vil gifte mig med ham. Det uden tvivl det største øjeblik i mit liv (indtil videre). Hvad der sker derfra, det kan jeg næsten ikke huske. Champagne, sushi, behandling på Kokkedal Slot, middag på Geist, kærlighed, kærlighed – og mere kærlighed. Den mest fantastiske weekend!!!

Efteråret/vinteren 2015

Efteråret og vinteren var præget af mange forskellige projekter. Jeg var bl.a. en tur i Paris, hvor jeg var ‘Helse Helle på tur’ for Spies. Et spændende samarbejde, som jeg glæder mig til at fortsætte med i det nye år. Jeg arrangerede et velgørenhedsløb i København og Odense, hvor jeg indsamlede 18.000 kr. til Knæk Cancer. En rigtig god oplevelse, som jeg uden diskussion vil gentage næste år. Min far blev ramt af modermærke- og lymfekræft, og den store indsamling betød enormt meget for mig. I denne periode tog jeg også en coachinguddannelse, og i starten af december blev jeg certificeret NLP coach.

I starten af december stod jeg overfor en skillevej i min karriere. Jeg har kørt personlig træning og bootcamp i Sporting Health Club igennem to år. Jeg har været rigtig glad for at køre min træning i Sporting, men jeg følte mig også parat til at tage skridtet videre og få mit eget sted. Efter mange måneders overvejelse og søgen besluttede jeg mig for at investere i en erhvervsandel på Studiestræde, sammen med Lars. Mit kommende studie kommer til at danne rammerne for personlig træning, teamtræning, foredrag, coaching mm. Et kæmpe skridt, en stor udfordring – og på mange måder en enorm grænseoverskridende beslutning at investere i et lokale. Samtidig er det enormt tilfredsstillende, at jeg fra januar 2016 kan åbne dørene for mit nye og eksklusive træningsstudie. Cramers Studie åbner dørene fra uge 3, 2016.

Privat skete der også en del i denne periode. Lars og jeg fastsatte vores bryllupsdag (06.08-16), vi bookede location (Helenekilden), vi købte vielsesringe, og jeg prøvede adskillige brudekjoler. Denne periode var præget af travlhed på arbejdet, men den var bestemt også præget af kærlighed og bryllupsforberedelse.

Opsummering

Det har været et spændende år. Det har været præget af rigtig meget arbejde, men eftersom Lars besluttede sig for at fri til mig i juli, så må jeg jo nok også indrømme, at mit år også har været præget af rigtig meget kærlighed.

Jeg går et rigtig spændende år i møde. Cramers Studie åbner i januar. Jeg opstarter nye koncepter, henholdsvis Cramers Teamtræning og Cramers Mor/barn-træning. Jeg har arrangeret en lille smuttur til Zanzibar med Lars’ søster, min rigtig gode veninde. Jeg skal køre min nye træner, Mille Hartmann i stilling, så hun kan komme igang med sin trænerkarriere hos mig. Jeg fortsætter mit samarbejde med Spies, hvor jeg bl.a. skal til Barcelona. Jeg har endnu en Fitness Camp i sigte – denne gang til Cypern. JEG SKAL GIFTES TIL AUGUST, og inden jeg ser mig om, så drager Lars og jeg på en 4-6 ugers bryllupsrejse i slutningen af året. Mon ikke der dukker et projekt eller to op, som jeg ikke kender til endnu. Jeg glæder mig meget til det kommende år.

Marie Louise

IMG_7811.JPG

IMG_7812.JPG
IMG_7815.JPG

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram