Coleslaw

Jeg er fan af coleslaw!! Her til aften lavede jeg en sundere version af den ofte fuldfede coleslaw, som typisk er lavet på mayonnaise. Denne coleslaw er lavet på skyr, og den smager skønt!

Ingredienser – til to personer

  • 200 gram gulerødder
  • 400 gram hvidkål
  • 1 stort æble (ca. 250 gram)
  • 100 gram skyr
  • 1 spsk. hvidvinseddie
  • 1 spsk sennep (ca. 10 gram)
  • Evt. 2-4 dråber sødermiddel eller sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Riv gulerødderne og æblet med et rivjern, og kom ingredienserne i en skål.
  • Tilsæt derefter hvidkål, som du har skåret i tynde skiver.
  • Lav en dressing af skyr, hvidvinseddike, sennep, lidt flydende sødemiddel eller sukker og smag til med salt og peber.
  • Kom dressingen i skålen og rør alle ingredienserne godt sammen.
  • Velbekomme

Næringsindhold
Hele portionen indeholder: 386 kcal., 18 gram protein, 81 gram kulhydrat 3,5 gram fedt.

Jeg spiste en hakkebøf lavet på hakket kyllingekød (ca. 150 gram), med bløde løg, som tilbehør til min coleslaw. Super lækkert aftenmåltid, som jeg klart kan anbefale 🙂

// ML

IMG_1577IMG_1575

Posted in Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram