Cramers Bootcamp Referencer

Nedenfor kan du læse referencer fra nogle af mine tidligere deltagere på Cramers Bootcamp:

Forløbet på Marie Louises Bootcamp har virkeligt rykket nogle grænser for mig og givet mig mod på og motivation til at fastholde fokus på træning og kost. Efter adskillige knæoperationer og genoptræning havde jeg mange begrænsende tanker omkring min træning. Marie Louise har med sin kyndige tekniske vejledning, positive coachende tilgang og kendskab til fysikken hjulpet mig til at tro på, at jeg kan MEGET mere, end jeg gik og troede. Derudover har det været fantastisk positivt at træne på et hold, hvor vi var sammen om udfordringerne og kunne opmuntre hinanden undervejs. Med mig tager jeg bunke tekniske værktøjer om træning, et godt kendskab til hvilken kost (inkl. mængde og sammensætning) der virker for mig og troen på, at dette kun er starten på et sundere og stærkere liv.
Maria, 41 år. 

Jeg startede hos ML for snart to år siden, hvor jeg i mange år har været på “evighedskur”, hadet min krop, spist alt for få og talt kalorier, low carb og fået et helt forskruet forhold til mad og min krop. Lige fra start har ML taget hånd om mig, hun mødte mig, hvor jeg var og har givet mig de bedste muligheder for at komme på rette spor igen. Det er ikke lut og lagkage altid og vi har haft og har stadig vores udfordringer, men hun omtaler aldrig ens udfordring som din, men altid vores og man er aldrig i tvivl, om at man ikke står alene. 

Det eneste jeg nogensinde har fortrudt ved mit forløb hos ML er, at jeg ikke mødte hende noget før! Hvor kunne jeg have sparet mig selv og min krop for mange lyn- og sulte-kure! Jeg er ved at få et kærlighedsforhold og så til min egen krop – hvem havde så lige troet, at det nogensinde skulle ske!

Sidsel, 21 år. 


Det har været 8 fantastiske uger på Marie Louises Bootcamp – det har været alle pengene værd 🙂
Jeg er blevet tryg ved styrketræning, fået korrigeret min teknik, og jeg har lært at presse mig selv ud over grænsen – det er en fantastisk følelse! Derudover har jeg fået en helt ny glæde og lyst til at træne, fordi jeg pludselig kan se og mærke fremskridt ved min træning. Ikke mindst har jeg også lært vigtigheden af at træne med andre – det gør en kæmpe forskel for min motivation og vilje.

Marie Louise har en meget sund og realistisk tilgang til kost og træning, og hun har en fantastisk evne til at lære fra sig, så man implementerer de sunde vaner i sin hverdag og ikke taber det hele på gulvet, fordi bootcampen er slut.

Jeg har fået en langt bedre følelse i min krop. Jeg har lettere ved at vælge sunde alternativer mht. kost. Derudover er mine tidligere spændinger i skulder og nakke stort set forsvundet”.
Helene, 25 år.

Jeg har nu været igennem to bootcamps hos MLC. Jeg fortryder ikke et sekund – og derfor forsætter jeg også hos hende. Selvom vi er seks deltagere på et hold, så formår MLC at se og presse den enkelte. Hun sørger for at teknikken er helt i orden, før man går til næste level. 

Derudover er dét at dele en bootcamp med nogle andre skønne kvinder så godt. Vi får hurtigt et godt sammenhold, og mødes gerne for at træne udenfor de ugentlige BC-træninger. Vi har en lukket facebook-gruppe, hvor vi deler mange ting og motiverer hinanden. Derudover har flere af os valgt at tilmelde os nogle løb fremadrettet, så vi holder kontakten ved lige.
Følelsen af at være blevet sundere og stærkere er fantastisk, og det vil jeg gerne takke MLC for. Hun engagerer sig virkelig i sine klienter. Jeg er så glad for at være en del af MLC-gruppen.”
Louise, 28 år. 

Charlottes tanker under bootcamp forløbet:
Tænk hvad jeg har gjort ved mig selv og min krop. Tænk at jeg har levet i så mange år – og været flov over min vægt og mit fysisk omfang, hvilket har begrænset mig i at gøre så mange ting. Nu skal det være slut – jeg er så fast besluttet på det. Jeg vil gerne være den, der selvfølgelig løber med på DHL-holdet og hende, der ikke altid har en trøje udover kjolen til festen, for at skjule arme og sidedeller. Jeg vil være hende, som kan tage en bikini på om sommeren og ikke mindst hende, der kan være et godt forbillede for sine børn og lære dem om sunde kostvaner.”

Charlottes tanker efter bootcamp forløbet:
Det har været en hel fantastisk oplevelse for mig, om end meget anderledes end jeg egentlig havde forventet. Jeg valgte Cramers Bootcamp, da jeg gerne ville prøve at gribe mit vægttab an på en anderledes måde end de mange gange tidligere, hvor jeg har været “alene om det” – og i erkendelsen af, at det jo ikke havde virket på lang sigt de tidligere gange. Jeg må sige, at det uden tvivl har været den rigtige beslutning for mig at deltage på denne bootcamp. 

Jeg har fået mange sunde “alternativer” ind i min kost, som redder mig fra de gange, hvor jeg normalt ville spise mere usundt. Jeg har fået et andet forhold til træning, og jeg er blandt andet begyndt at holde af at løbe (det havde jeg godt nok aldrig troet). 

Jeg har ikke tabt mig med rekord-fart, men det er jeg egentlig også glad for. Da vi startede, havde jeg ikke en målsætning om at opnå et specifikt vægttab – så længe det gik den rigtige vej. Jeg vil meget hellere have plads til et glas vin eller en god middag i ny og næ – for på den måde er jeg også meget mere sikker på, at jeg kan fastholde den nye livsstil på lang sigt.”
Charlotte, 27 år. 

Det fantastiske ved at have været en del af Marie Louise’s Bootcamp er sammenholdet, støtten og opbakningen under træningerne fra holdkammeraterne! Det gør det nemmere og sjovere at træne, når man har nogen at dele det med.

På trods af, at Bootcampen består af holdtræning med 6 deltagere, så formår Marie Louise at have fokus på hver enkelt deltager undervejs. Hun spotter lynhurtigt hvor du er og hvad du er i stand til – og så presser hun dig til at give dit bedste! Kun at give sig halvt, er ikke en mulighed når man er i Marie Louise’s kyndige hænder.
Jeg har nu deltaget på to af hendes Bootcamps – hvilket har givet mig redskaberne til at kunne presse mig selv under træningen og har gjort mig tryg ved, at træne alene.
At kontakte Marie Louise er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg glæder mig over at skulle fortsætte hos hende længe endnu.”
Christina, 23 år. 

Bootcampen var et helt fantastisk forløb! Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv og min sundhed! Under Bootcampen fik jeg implementeret nogle sunde kostvaner, som er realistiske at fastholde i det lange løb. På Bootcampen fik jeg værktøjerne til at sammensætte en varieret og sjov træning med korrekt teknik – men det bedste var, at jeg har lært at presse mig selv. Det har været 8 inspirerende uger med en fantastisk engageret coach, der både forstår at presse, motivere og støtte. Ikke alene har jeg opnået det ønskede vægttab, men jeg har samtidigt styrket min krop! Jeg har igennem mange år døjet med ondt i ryggen, hvilket jeg ikke længere mærker noget til – fantastisk”
Charlotte, 33 år. 

Jeg er en voksen kvinde – godt på vej mod de 35 somre. Jeg har for få år tilbage været igennem et større vægttab på egen hånd. Min motivation for træning og en aktiv livsstil forsvandt pludselig, og kiloene kom snigende tilbage – kun for at sætte sig alle de forkerte steder. 

Tankerne havde længe kredset om, at et vægttab og lidt opstramning her og der kunne være at foretrække inden sommeren kom bragende for fulde gardiner, og jeg ikke længere ville kunne gemme mig i min sorte vinterfrakke. De tanker havde jo sådan set været der i flere måneder, men når det kom til at føre dem ud i livet, ja så gik det jo nok lidt mere trægt!! Der skulle mange overvejelser og aftener på sofaen til, før der skete noget. Tiden blev brugt på at lede efter mit eget mod (som havde forputtet sig et hemmeligt sted), og på at finde en måde at genoplive min motivation for at gøre noget godt for mig selv. En aften dukkede Marie Louise Cramer så pludselig frem på min Instagram. Hun virkede som en sund og gæv pige, med en fornuftig tilgang til kost og træning, og det var lige, hvad jeg havde brug for – et friskt pust der igen kunne få tændt ild i min indre glød! Med bankende hjerte og angst for at fejle tog jeg kontakt – det var det første skridt frem mod forandring! At være med på ML’s Bootcamp har givet mig et ordentligt, men kærligt los i min brede mås! 

At være en del af et fantastisk team med andre åndsfæller, og med en omsorgsfuld og kærligt pressende træner, har givet mig gejsten tilbage – gejsten til at passe på mig selv og min krop, gejsten til at spise sundt, at træne og ikke mindst har jeg fået øjnene op for at træne TUNGT. Jeg er BUM stærk, og jeg er tosset med det!! Mine tal efter otte uger i ML’s kyndige hænder viser, at jeg har tabt en masse fedt, gainet muskler, tabt tre kilo og en masse centimeter. Men aller aller vigtigst, så har jeg genfundet min stolthed over at være lige præcis MIG med alt hvad jeg kan, og alt hvad jeg er!!

Pernille, 34 år. 

Posted in Uncategorized

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram