Banan-ispind

Det er sommer i DK, og det er tid til is. Jeg er pjattet med is – især en isvaffel med flødeskum og syltetøj. Meeen, det er også meget godt med et sundere alternativ – især hvis du, som jeg elsker at spise is, og gerne flere gange om ugen 🙂

Hvis du ønsker et sundere alternativ, så smager en frossen banan utrolig godt. Det lyder måske mærkeligt, men det er virkelig et hit, hvis du spørger mig. How to: skær en banan over på midten, og dyp den i mørk (85 %), flydende chokolade. For dekorationens skyld dyppede jeg den ene banan helt i chokolade, mens den anden banan kun fik nogle enkelte striber med mørk chokolade på. Derefter kom jeg de to halve bananer (inkl. pind) på en tallerken og i fryseren. Jeg kom mine banan-ispinde i fryseren aftenen forinden, jeg skulle bruge dem. Jeg er overbevist om, at de skal have min. 4-6 timer, før de er helt frosne.

Jeg har tidligere lavet en bananis, hvor jeg har blandet frossen banan med skyr og kanel. Det smager fantastisk. Du finder opskriften her.

Held og lykke med din bananis – og god sommer herfra 🙂

// ML

IMG_4347

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram