Cramers Bootcamp

Ønsker du at opnå et vægttab, blive strammet op eller blot at få en masse ny inspiration indenfor kost og træning, så er Cramers Bootcamp måske noget for dig? Jeg garanterer dig for, at du opnår succes – både fysisk og mentalt.

I oktober starter jeg to nye bootcamp forløb – med seks deltagere pr. hold. Min bootcamp er tilrettelagt således, at hver deltager får mest muligt ud af forløbet, hvilket bl.a. er årsagen til, at jeg kun har 6 deltagere på mine hold. Deltagerne på Cramers Bootcamp vil opnå viden om kost og træning, og jeg vil desuden give dem redskaberne til at opnå samt fastholde et eventuelt vægttab på længere sigt. Som deltager på Cramers Bootcamp får du følgende:

 • Kropsanalyse ved start og slut
 • Kostforedrag ved start og slut
 • Holdtræning – to træningspas om ugen i otte uger
 • Opslagsværk & kostmateriale
 • Personlig tilrettelagt træningsprogram
 • Personlig ugentlig vejledning
 • Lukket facebookgruppe for deltagerne

Kropsanalyse ved start og slut

Deltagerne får foretaget en kropsanalyse ved start og slut, hvilket betyder, at jeg måler vægt, fedtprocent, fedt- og muskelmasse mm. Derudover måler jeg kroppen vha. målebånd, og jeg tager billeder til senere sammenligning. Kropsanalyserne finder sted om morgenen, for at gøre målingerne mest valide og sammenlignelige. En kropsanalyse tager 20 minutter og finder sted på mit kontor på Østerbro – i uge 44 & 51 (mandag & onsdag)

Kostforedrag ved start og slut

Jeg afholder et foredrag ved start og slut, som har en varighed på ca. en time. Foredragene vil finde sted mandag d. 26. oktober kl. 20.00 samt onsdag d. 16. december fra kl. 20.00 i København – (med forbehold for ændringer).

Foredrag 1 tager udgangspunkt i Cramers Guidelines, som bygger på fire fundamentale faktorer for at opnå en sund og stærk krop: SØVN – VÆSKE – KOST – TRÆNING.

Foredrag 2 giver deltagerne viden og redskaber, så de kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb.

Holdtræning – 16 træningspas

Deltagerne på Cramers Bootcamp får to træningspas pr. uge á 55 minutters varighed, i otte uger. Træningen finder sted hver mandag og onsdag:

 • Hold 1: fra kl. 17-17.55
 • Hold 2: fra kl. 18-18.55 (målgruppe: +30 år)

Holdtræningerne starter i uge 44, og slutter i uge 51.
Træningspassene er sammensat således, at hver deltager bliver presset på sit niveau, hvilket betyder at alle kan være med. Deltagerne lærer at presse sig selv, træne tungt og effektivt. Derudover vil der være teknikorienteret træning undervejs, hvilket giver deltagerne kompetencer til at træne med frie vægte, således at de føler sig trygge og rustet til at træne på egen hånd efter Cramers Bootcamp.

Opslagsværk & kostmateriale

Jeg har udarbejdet en række dokumenter, som deltagerne modtager ved opstart af Cramers Bootcamp. Her kan bl.a. nævnes, at jeg har lavet et dokument, ”Opslagsværket”, som indeholder alle nødvendige oplysninger for at opnå samt vedligeholde et vægttab. Desuden har jeg udarbejdet en opskriftsamling med mere end 14 forskellige forslag til morgenmad, frokost, aftensmad samt mellemmåltider, som vil hjælpe deltagerne til at reducere deres vægt og/eller opnå sundere spisevaner.

Personlig tilrettelagt træningsprogram

Jeg anbefaler mine deltagere, at de træner udover vores to ugentlige holdtræninger. Alt afhængig af, hvor mange gange om ugen den enkelte deltager har mulighed for at træne, udgangspunkt og målsætning, udarbejder jeg et træningsprogram, som passer til den enkelte. På den måde kan jeg sikre, at hver deltager opnår de bedste resultater henover vores otte ugers periode sammen.

Personlig ugentlig vejledning

En gang om ugen er der ugentlig vejledning pr. mail. Det foregår således, at hver deltager får mulighed for at dele sine tanker omkring forløbet, hvorved jeg bl.a. har mulighed for at foretage de nødvendige justeringer af henholdsvis kost- og træningsplan.

Lukket facebookside

Jeg opretter en lukket facebookside til deltagerne. Formålet med siden er, at deltagerne kan hjælpe, motivere og spare med hinanden. Hvis deltagerne har nogle spørgsmål undervejs, vil jeg besvare disse på facebooksiden, således at alle kan nyde gavn af spørgsmål + svar.

Pris

8.000 kr. Der vil være mulighed for at opdele betalingen i rater. Når du har indbetalt første betaling på 3.000 kr. (depositum), er du sikret en plads på Cramers Bootcamp.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig til Cramers Bootcamp med opstart i april, skal du sende en mail til ml@cramer.dk, hvor du skriver “TILMELDING TIL CRAMERS BOOTCAMP” i emnefeltet. I mailen skal du sende mig følgende oplysninger:

 • For- og efternavn
 • Adresse
 • Tlf. nr.
 • E-mail
 • Hold 1 eller hold 2
 • Din motivation for at deltage i Cramers Bootcamp
 • Din målsætning med at deltage i Cramers Bootcamp

Jeg glæder mig til at høre fra dig

// ML

Posted in Uncategorized

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram