Hverdagstanker

Min feminine vs. maskuline side

Det er snart to måneder siden, Lars og jeg blev anbefalet at stoppe graviditeten. Tiden har været præget af en masse op- og nedture, og jeg har stadig rigtig meget på hjerte, jeg gerne vil dele med jer. Jeg har bl.a. en ‘del 2’ af dette indlæg – “Den første periode efter aborten“. Jeg er meget opmærksom på, hvad jeg tænker og føler i øjeblikket, og jeg kan mærke, at jeg ikke er klar til at dele ‘del 2’ med jer endnu – men det kommer -)

Der er ingen tvivl om, at den seneste periode har været præget af min søgen efter håb. Håbet om en lys fremtid – fyldt med kærlighed og børn. Denne søgen har også medført et mere åbent mindset, når det kommer til alternative ‘behandlingsformer’. Jeg har altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, og da jeg få dage efter aborten blev kontakten af en clairvoyant, sagde jeg omgående ‘ja tak’ til at mødes. Mødet med hende har været det VILDESTE, og hun har uden tvivl hjulpet mig tilbage på sporet. Hun har om nogen givet mig håbet og troen tilbage på, at vi selvfølgelig bliver forældre. Udover sessioner hos min clairvoyant, er jeg blevet healet, og i sidste uge var jeg forbi en Astrolog. Jeg har aldrig overvejet en session hos en astrolog, men en af mine kvindelige klienter anbefalede mig at prøve en behandler udenfor København. Forud for sessionen skulle jeg sende min fødselsdagsdato, sted og tidspunkt.

Det var en meget, meget speciel oplevelse. I to timer sad jeg foran en fremmed mand, mens han snakkede om mig, min fortid og fremtid. Han sagde ting konstant, hvor jeg tænkte; “hvor ved du det fra?” Han snakkede om mig, som om han kender mig bedre, end jeg kender mig selv. Måske gør han? Hele samtalen blev optaget, og jeg har nærmest lyst til at dele den med jer – men det nytter vist ikke noget, for så lærer I mig vist lidt for godt at kende 😉

Jeg vil dog gerne fortælle lidt om min oplevelse hos astrologen – måske det kan være med til at inspirere dig? Astrologen snakkede bl.a. om balancen mellem min feminine og maskuline side. Han sagde, at min maskuline side er meget dominerende, hvilket jeg har hørt mange gange før. Jeg er meget resultatorienteret. Jeg er rigtig god til at starte nye projekter – knap så god til at få dem afsluttet. Jeg vil gerne være uafhængig af andre mennesker, og jeg vil rigtig gerne vise, at jeg kan klare mig selv. Tidligere havde jeg svært ved at samarbejde, fordi jeg havde det bedre med at gøre alting selv. Det er jeg heldigvis blevet meget bedre til, hvilket især har været nødvendigt, nu hvor jeg har et team af fantastiske medarbejder. Derudover må jeg nok erkende, at jeg ofte har svært ved at finde ro, fordi min hjerne altid kører på højttryk. Jeg er altid på jagt efter at optimere og gøre ting bedre. Puha – jeg bliver helt forpustet af at opridse alle de ting, han bl.a. fremhævede for mig.

Hvad så nu? Jeg har i øjeblikket fokus på at få mere ligevægt mellem min maskuline og feminine side. I bund og grund handler det om, at jeg skal gøre ting, der giver mig ro i kroppen – og vigtigst, i mit lille hovede. Vi er allesammen forskellige, men jeg elsker at handle ind og lave mad. Jeg finder en helt speciel ro, når jeg står ude i køkkenet og laver mad. Jeg har desværre tendens til at bruge undskyldningen; “jeg har ikke tid til at lave mad“, når jeg har travlt, og så vælger jeg ‘to go løsningen’. Det er noget fis. Selvfølgelig har jeg tid til at lave mad, og min krop fortjener også ‘rigtig mad’, og ikke altid de hurtige løsninger. Udover madlavning, finder jeg en indre ro, når jeg går ture. Det kan både være korte og længere ture – det betyder ikke det store, men en gåtur hver dag, fungerer rigtig godt for mig. En sidste ting jeg benytter mig af, er meditation. Jeg er begyndt at meditere på daglig basis. Havde jeg fortalt mig selv for fem år siden, at jeg ville begynde at meditere, ville jeg ikke have troet på det – det ligger ‘så langt fra min natur’. I øjeblikket lytter jeg til en app, som hjælper mig til at finde ro. På sigt håber jeg, at jeg kan meditere unden app og andre hjælpemidler, men lige nu fungerer det fantastisk for mig. Jeg har alting tænkt, at jeg gerne ville gå til yoga, men tankerne flyver afsted med mig under en yogasession, og så stresser det mig næsten mere, end det gavner. I takt med at jeg bliver bedre til at finde ro, tror jeg også, at yogaverdenen vokser på mig. Og hey – en anden ting, jeg faktisk er ret stolt over. Jeg er begyndt at lægge min telefon væk, når jeg er sammen med andre mennesker. Jeg vil gerne være mere nærværende, når jeg er sammen med andre mennesker – og det bliver uden tvivl et af mine helt store mål for 2018. Mindre telefon, mere nærvær. Det er vi nok mange, der kunne have gavn af? 😉

. . . .

Hermed et lille indblik i, hvad der fylder i min hverdag i øjeblikket. Jeg har fokus på at blive hel igen, så jeg kan blive gravid igen. Den sætning har jeg brugt før, men det er virkelig mit fokus i øjeblikket. Jeg arbejder med mit mentale jeg, og det tyder på, det virker. Lars fremhævede bl.a. den anden dag, at jeg ikke hidser mig op over småting mere, som jeg gjorde tidligere. Har jeg haft en dårlig oplevelse, ‘kaster jeg det af mig’, fordi jeg virkelig ikke gider bruge energi på det. Det er store fremskridt i min verden, haha!

. . . .

Jeg håber, du har haft en dejlig jul med dine kære.

Kys & kærlighed fra mig ♡♡

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram