Sundhed

Tips til en sund & slank jul

Julen er kærlighedens tid, men også en periode, som er forbundet med mange sociale arrangementer, søde sager og fed mad. Jeg tror, at mange kan nikke genkendelse til, at de er nervøse for at stige i vægt henover julen. Der er ingen tvivl om, at de fleste af os vil stige i vægt, hvis vi hver dag og hele tiden spiser så fed mad, som mange af os gør i julen, men husk på – julen er kun en kort periode! Netop derfor synes jeg også, at vi skal stoppe op og huske os selv på den sunde fornuft – og nyde julen med god samvittighed. På Chrichri.dk har jeg lavet et indlæg, hvor jeg giver fire konkrete råd, som jeg selv benytter mig af i julen. Måske det kan måske og inspirere dig? Læs med her – og glædelig jul ♡♡

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram