Hverdagstanker

Slap af, Marie Louise

Forleden aften var jeg ude at gå en tur med en af mine bedste veninder. Hun tog fat i mig og sagde “hey – kig mig i øjnene. Du skal virkelig være stolt af det, du har opnået – og nu skal du give dig selv lov til at puste ud. Ikke flere projekter i 2017”. Hun ved, at jeg allerede har været til samtale med Gyldendal ift. bog nr. 2, og hun kender til andre projekter, jeg tumler med. Først tænkte jeg bare ‘Jaja’, men da hun så krammede mig på den der måde; jeg giver ikke slip, før du lytter, gik det for alvor op for mig, at det er okay at træde på bremsen!

Lad mig lige give dig et tilbageblik.

I januar 2016 – dvs. januar sidste år, overtog Lars og jeg vores første træningsstudie på Studiestræde. Vi brugte mange uger på istandsætte studiet, hvorefter jeg rykkede min forretning med personlig træning fra Sporting Health Club til egne lokaler. Sideløbende med at min forretning tog fart, havde vi projekt bryllup kørende. Er du allerede gift – eller i gang med at planlægge et bryllup, ved du også, at det kræver rigtig meget tid. Det er nærmest første ægteskabsprøve at koordinere en sådan dag. Det først halvår af 2016 gik stærkt, og den 6. august blev vi gift (snart et år siden – vildt). Det var den mest fantastiske dag – jeg ville ønske, jeg kunne opleve det hele igen ♡

Perioden efter brylluppet var fortryllende, men allerede den 18. september ændrede vores hverdag sig. Lars fik en alvorlig hjernerystelse i en fodboldkamp. Det medførte flere uger, hvor Lars lå i et mørkt lokale – uden lys, lyd og anden stimuli. Efter en måned begyndte Lars at gå små ture – og igen, vi snakker om en sportsmand, der er vant til at leve af at spille fodbold. Det tog mange måneder, før han igen kunne begynde at arbejde ved computeren. Det startede med 2 minutter, hvorefter han langsomt fik arbejdet sig op til 30 minutter, derefter 1, 2 og flere timer. Lars var sygemeldt resten af fodboldsæsonen, og den dag i dag – her 10 måneder siden, har han stadig gener i sin hverdag. Jeg har virkelig fået respekt for hjernerystelser!!! Lars fik det heldigvis bedre og bedre (foråret 2017), og han tacklede hjernerystelsen og sygemeldingen flot. Det tog dog hårdt på os begge to. Perioden blev så overtaget af mit bogprojekt. Jeg tog en periode fra januar til april, hvor jeg nærmest var isoleret fra omverdenen for at få færdigskrevet bogen. Sideløbende havde vi et lille sideprojekt – nemlig at finde et større træningslokale. Allerede efter de første par måneder i 2016 måtte vi erkende, at vi havde brug for mere plads. At finde lokaler i København er drøn svært – især hvis placeringen skal være central og til at betale. Vi fandt i februar de smukkeste lokaler på Esplanaden, som vi overtog 15. maj. Lokalerne danner i dag rammerne for Cramers Studie.

At skrive min første bog hos Gyldendal har været en fantastisk lærerig periode, og jeg er enormt stolt af det endelige resultat. Bogen er nu færdig og trykt, og jeg hentede det endelige eksemplar af min bog, Din Sunde Plan i fredags. Meget speciel følelse at stå med bogen i hånden, og jeg må da være ærlig at indrømme, at jeg er helt nervøs for at begynde at læse i den. Hvad nu hvis jeg finder en fejl.

2016 startede altså med overtagelse af Studiestræde, dernæst bryllup og hjernerystelse, hvor sidste desværre også medførte, at vi måtte aflyse vores 4 ugers planlagte bryllupsrejse i december. Starten af 2017 var også præget af hjernerystelse og dernæst mit bogprojekt. 1. marts afleverer jeg bogen til korrektur, og den 1. april er bogen færdig og ude af mine hænder. 1,5 måned siden overtog vi studiet på Esplanaden. De sidste to måneder har 100 % handlet om at færdiggøre vores nye træningsstudie. Vi har været derinde i alle ugens syv dag – ofte fra 6 om morgenen til 22 om aftenen. Den anden dag sagde jeg ‘go weekend’ til en klient i Studie – vel og mærket på en tirsdag. Der har virkelig ikke været forskel mellem hverdag og weekend. Det er okay i perioder, men nu er vi også ved at være rigtig trætte. Når det så er sagt, er vi hammer stolte af det endelige resultat, som vi glæder os til at vise frem fra 1. august, hvor vi officielt åbner op for medlemsskaber. Den 24. august holder vi åbent hus (og boglancering), så sæt endelig kryds i kalenderen.

I morgen pakker vi så kufferten og tager en uge sydpå. Et lille break, som vi begge glæder os til. Det bliver ikke en ‘100 % offline ferie’, fordi der stadig er mange praktiske ting, vi skal have styr på. Men bare det at rejse lidt væk fra Danmark, gør virkelig en forskel. Når vi er retur er studiet igen i fokus – bl.a. med opstart af nye teamtræningsforløb, vores store event den 24. august, hvorefter jeg har en træningscamp i Competa med 10 deltagere. I september har vi placeret vores bryllupsrejse – måske et lille år senere end planlagt, men hold fast hvor vi glæder os. 2 uger til Italien, hvor vi starter i Rom og kører til Amalfikysten. Målet er, at vi kan tage to ugers ferie SAMMEN for første gang i 100 år, hvor vi lægger arbejdet fra os, og lader Mille stå for alt det praktiske i Studiet.

Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal afslutte dette indlæg. Jeg må konstatere, at der virkelig har været fart på. Dernæst vil jeg gerne takke min veninde endnu en gang for, at hun hev fat i mig. Det er så vigtigt, at vi hjælper hinanden. Min hverdag handler i høj grad om at optimeres andres hverdag og livsstil – og netop derfor er det højt værdsat, når nogle af mine tætteste også hiver fat i mig. Det er så vigtigt, at vi er gode ved hinanden – støtter, hjælper og motiverer, og så kan jeg jo oplagt slutte med at sige, at jeg fra nu af vil huske mig selv på, at jeg har nået mine mål for 2017. Jeg behøver ikke at søsætte nye projekter. Det bliver uden tvivl svært for mig, for jeg elsker at realisere små og større projekter, men – jeg skal også huske at stoppe op, nyde og værdsætte alt det, jeg og vi har opnået.

Tak fordi du læste med  ♡
XX Marie Louise

 

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram