blog

Bagt torsk

INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 20 min.
Tilbehør: 50 gram grov bulgur eller auberginesalat

  • 150 gram torskefilet
  • 1 spsk. persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft + ¼ af skallen
  • 1 tsk. olivenolie
  • ½ skive rugbrød
  • 10 mandler
  • Salt & peber

SÅDAN GØR DU

  • Tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
  • Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
  • Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet
  • Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen
  • Fordel din topping på din fisk og bag den i en forvarmet ovn, i ca. 15 minutter, indtil den er gylden/sprød
  • Server med tilbehør
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂

Posted in Aftensmad, blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram