Hverdagstanker

Tatar lovers!

Jeg er meget glad for sushi og tatar – det må være mine to livretter. Jeg er altid på jagt efter nye spisesteder, som serverer god sushi og tatar. Nu deler jeg mine favorit tatar spots i København. Måske du kender et sted, jeg mangler at besøge? Hvis ja, så skriv endelig i kommentarfeltet på Instgram: @marielouisecramer – også gerne steder udenfor København, så vi alle kan nyde godt af hinandens ‘tatar fif’ 🙂

. . . .

#1 MANFREDS

Manfreds ligger på Jægersborggade på Nørrebro, og de serverer en fantastisk tatar. Da jeg besøgte Manfreds, fik jeg en 7 retters menu for små 300 kr., hvilket var et hit. Dertil bestilte vi en tatar til deling, og næste gang bestiller vi én hver! Kæmpe hit!

. . . .

#2 PLUTO

Min yndlings restaurant i København er uden tvivl Pluto. Jeg elsker deres CECINA, TORSK, ONGLET – og så har de også en skøn TATAR. Pluto er bl.a. i ‘familie med’ restauranten ‘Barabba‘, og jeg har hørt rygter om, at de også har en fantastisk tatar. Den skal jeg prøve!

. . . .

#3 RAVAGE

Jeg er også ret pjattet med den tatar, du finder på Ravage. Tataren er ikke rørt, når de kommer ind med den. De spørger, om de skal blande ingredienserne sammen, og de spørger også, om du vil have lidt cognac i. Jeg foretrækker tataren uden cognac, og hvor jeg selv ‘mixer’. At sidde udenfor – med udsigt over Kongens Nytorv, en sommeraften med et glas rosé og en tatar, er virkelig et hit. Drømme drømme …

Hvilket tatar spot skal jeg besøge næste gang? Hit me ♡

…. nårh ja. Besøger du tilfældigvis Stockholm, skal du prøve én restaurant, Lars og jeg besøgte! Du finder min rejseguide til Stockholm HER.

. . . .

Efter mit post på Instagram, kom I med en masse gode anbefalinger, og de kommer her:

  • Royal Bistro
  • Mêlée
  • Bar’vin
  • Marv og Ben
  • Sokkelund
  • Madklubben
  • Brødrene Price (Herning)
Manfreds på Jægersborggade, Nørrebro
Ravage, ved Kongens Nytorv
Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram