Lakseroulade

I aftes var jeg til et tapas arrangement, og i den forbindelse lavede jeg for første gang en lakseroulade. Det blev enormt vellykket, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg laver denne ret.

Ingredienser – til 4 personer (forret)

  • 150 gram spinat
  • 4 æg
  • 50 gram havregryn
  • 1 rødløg
  • 250 – 300 gram varmrøget laks
  • 80 gram philadelphia light med purløg (11 %)
  • 60 gram skyr

Fremgangsmåde 

  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft)
  • Kom spinat, æg, havregryn og rødløg i blenderen. Blend indtil du har en jævn masse.
  • Hæld den flydende masse på bagepapir på en bageplade, og kom i ovnen i ca. 15 minutter.
  • Tag bunden ud ad ovnen, og lad den køle af.
  • Rør philadelphia og skyr sammen, tilsæt evt. lidt vand + salt og peber
  • Smør philadelphia-skyr-cremen på den nu kolde bund, og kom efterfølgende tynde skiver af laks på.
  • Rul nu bunden inkl. fyld sammen, og stik evt. en tandstik i for at holde lakserouladen sammen.
  • Velbekomme

// ML

IMG_9213 IMG_9214

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram