Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg er langt fra at være i julestemning, det er trods alt kun den 13. november – meeeen inden vi ser os om, så bliver det søndag d. 1. december! Jeg har i den forbindelse lavet en lidt sundere version af den traditionelle julekonfekt, som vi vel alle sammen skal have lov til at nyde lidt af i den kommende juletid. Jeg har eksperimenteret lidt med nogle forskellige versioner af julekonfekt, og denne opskrift er klart min favorit 🙂
Ingredienser – til 8 små julekonfekt-stykker
- 1 mellemstor banan (ca. 100 gram)
- Mandelsmør/ peanut butter (jeg brugte mandesmør, da jeg er super allergisk overfor peanuts)
- 30 gram cavalier chokolade med stevia
- 2 tsk. kokos
Fremgangsmåde
- Skær din banan i mindre skiver – ca. 1 cm tykke
- Smør lidt mandelsmør mellem bananskiverne
- Kom 30 gram mørk chokolade i mirko’en i 2,5 minut
- Smør nu den flydende chokolade på dine banan- og mandelsmør snacks
- Top dine chokoladeovertrukne snacks med lidt kokos – og kom dem i fryseren i ca. 15-20 minutter.
- Spisetid
Try it and thank me later 🙂
// ML