Et nyt eksperiment – en pizza lavet på et æg, æggehvider og fiberHUSK. Det blev et hit, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal lave denne pizza!!!
Ingredienser – til én pizza (og én person)
- 1 æg
- 100 gram æggehvide
- 20 gram fiberHUSK
- 1 tsk. bagepulver
- 50 gram gulerødder
- 100 gram flåede tomater (med chili)
- 100 gram kyllingepålæg (ca. 5 skiver)
- 50 gram rødløg
- 80 gram rød peberfrugt
- 50 gram hytteost
- Lidt spinat til pynt
- Krydderi: salt, peber og oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
- Riv din gulerødder på et rivjern
- Kom æg, æggehvide, fiberHUSK, de revne gulerødder og bagepulver i en skål. Rør ingredienserne godt sammen, og form en cirkel af dejen på en bageplade med bagepapir.
- Kom bagepladen i ovnen i 15 minutter
- Tag pizzabunden ud ad ovnen og kom topping på: flåede tomater, kylling, rødløg og peberfrugt. Du kan eventuelt komme mozzarella på din pizza – så vil energiindholdet naturligvis stige.
- Kom din pizza tilbage i ovnen i ca. 10 minutter
- Når pizzaen er færdig, så kommer du krydderi på. Jeg kom afslutningvis lidt hytteost og frisk på min pizza.
- Velbekomme
Energiindhold
Pizzaen indeholder 406 kcal., 45 gram protein, 24 gram kulhydrat og 11 gram fedt.