En lille opskrift på nogle meget nemme – men lækre – bananpandekager. For at lave nedenstående portion på ca. 10-15 store & tykke pandekager brugte jeg følgende:
Ingredienser
- 3 bananer
- 4 æg
- 50 gram havregryn (hvis du ønsker at undgå havregryn, kan du evt. bruge mandelmel eller helt undgå mel – det vil gøre pandekagerne mere low carb!)
- 1 stk. bagepulver (det er ikke nødvendigt med bagepulver, men jeg tilsatte en lille smule for at gøre pandekagerne lidt mere fyldige)
- Mælk (et lille skvat)
- Kanel (mængden af kanel afhænger af, hvor kraftig en smag du ønsker – personligt elsker jeg kanel!)
Fremgangsmåde
Bland og blend ingredienserne – og tilsæt den mængde mælk der skal til, så dejen får den rette (pandekage-) konsistens. OBS. Pandekagedelen skal være en smule tykkere end normal pandekagedej, og herudover er det lettere at vende pandekagerne, hvis du laver dem mindre.
Jeg stegte pandekagerne i en smule rapsolie, da denne olie er smagsneutral.
Velbekomme
// Marie Louise