Æggewrap

Jeg er tosset med æggewraps – de er nemme at lave, og det smager skønt! Du kan både spise den varm og kold, og den fungerer derfor også genialt til din frokost “on the go”.

Ingredienser (til én wrap)

  • 1 æg
  • 3 æggehvider
  • 8 gram HUSK
  • 50 gram minimælk
  • Lidt rapsolie (ca. 2 gram)
  • 100 gram hytteost
  • 100 gram revet gulerod
  • 50 gram avokado

Fremgangsmåde

  • Kom æg, æggehvider samt HUSK i en skål. Rør ingredienserne godt sammen med en gaffel.
  • Kom din æggemasse på en varm pande med lidt olie.
  • Lad din æggemasse stå på panden, og vend den efter nogle minutter.
  • Du kan imellemtiden forberede dit fyldt: Riv dine gulerødder på et rivejern og skær din avokado i skiver.
  • Når din æggewrap er færdig, kommer du dit fyld indeni: revet gulerod, hytteost samt avokado.
  • Velbekomme

Energiindhold

Hele portionen indeholder: 372 kcal., 30 gram protein, 22 gram kulhydrat og 18 gram fedt.

foto 2

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram