Opskrifter

Chokogrød

Der er vist ingen tvivl om, at jeg elsker havregrød – både kold og varm. Denne chokogrød laves aftenen forinden, og nydes kold næste morgenmad med kokosmælk. Det smager fantastisk. Opskriften er inspireret af Celestine Maria Jensen.

Ingredienser – til en person

  • 40 gram havregryn (jeg bruger altid grovvalsede)
  • 10 gram proteinpulver (chokolade)
  • 5 gram kakaopulver (evt. affedtet kakaopulver fra Urtekram)
  • 100 gram æggehvider
  • 50 gram kokosmælk (jeg vil anbefale dig at købe den økologiske fra Santa Maria – det er den bedste kokosmælk, jeg har smagt!)
  • Kanel
  • Sukrin

Fremgangsmåde

  • Lav en havregrød af havregryn + vand. Når grøden har den rette konsistens, tilsætter du proteinpulver og kakaopulver.
  • Tilsæt derefter æggehvider. Rør godt rundt i grøden, så æggehviderne “stivner/smelter” sammen med din øvrige grød.
  • Du kan evt. tilsætte lidt sødemiddel, hvis du ønsker din grød mere sød.
  • Kom din grød i en skål og ind køleskabet aftenen forinden.
  • Næste morgen tilsætter du topping på din grød: kanel, kokosmælk og evt. sukrin.
  • Velbekomme

Energiindhold

  • Hele portionen indeholder: 326 kcal., 26 gram protein, 26 gram kulhydrat og 12 gram fedt.

IMG_8491

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram