I aftes fik jeg eksperimenteret i mit køkken, og resultatet blev æggewraps med laksemousse, pesto, danske kejserhatte og rød peber. Det smagte helt fantastisk, og jeg vi skynde mig og dele opskriften + billeder, inden jeg drager mod sydens sol senere i dag 🙂
Ingredienser (til en person)
- Tre æg
- Ca. 50 gram røget laks
- Seks store kejserhatte
- Rød peber
- Rød og grøn pesto fra Løgismose
- Evt. hytteost (on the side)
Fremgangsmåde
- Start med at lave omeletten: Tag et æg, to æggehvider og lidt mælk, pisk ingredienserne til du har en samlet masse, og kom derefter æggemassen på panden ved lav varme med et låg på. Når omeletten er færdig, tager du den af panden og kommer den i køleskabet, så den er kold ved servering.
- Laksemousse: Tag et stykke røget laks, mas laksen med en gaffel og tilsæt rødløg, tørret dild, salt, peber og skyr. Jeg tilsatte lidt vand i min skyr, da skyren er meget tyk i sin konsistens, og en lidt mere flydende laksemousse passer i min optik bedre i denne ret.
- Tilbehør: Herefter forberedte jeg det sidste tilbehør til wrappen. Jeg stegte kejserhattene på panden ved forholdsvis høj varme, og tilsatte afslutningsvis lidt grøn pesto fra Løgismose. Herudover skar jeg nogle skiver rødpeber.
- Wrappen: Når omeletten er kold, tager du den ud af køleskabet og sammensætter din æggewarp. Jeg startede med at smøre lidt rød pesto på, derefter kom jeg laksemousse, kejserhatte og rødpeber i min wrap. Afslutningsvis lukker du wrappen, og så er det spisetid!
Mums og velbekomme herfra 🙂
// Marie Louise