9
jun
2017
0

Fredagens menu er reddet!

Min søde og dygtige træner Mille Hartmann, lavede forleden aften naanbrød med den lækreste topping. Opskriften er let og lige til, og har du endnu ikke planlagt fredagens menu – her kl. 18, så kan du måske få lidt inspiration her -)

Ingredienser

  • Naanbrød (m. hvidløg/koriander)
  • Tomatpuré
  • Frisk spinat
  • Tomat – skæres i tynde skiver + duppes af for saft
  • Chorizo pølse – eller andet kød/fjerkræ eller uden, hvis du kører vegetar-fredag
  • Mozzarella – lad den dryppe af i en si inden brug
  • Rødløg – halveres og skæres i tynde ringe
  • Soltørrede tomater – kan udelades
  • Frisk krydderi – fx salt, peber og oregano
Fremgangsmåde
  • Smør tomatpuré på naanbrødet
  • Top naanbrød med tomat, choriz, mozzarella (ligges i lag med chorizo), rødløg, soltørrede tomater og krydderi
  • Bag i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter.
Mille siger velbekomme, og jeg siger god weekend ♡♡

Instagram