INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 10 min
- 1 stk. rugbrød
- 1 æg
- 100 gram avokado
- 3 spsk. eddike
- Salt & peber
- Purløg og chiliflager til topping
SÅDAN GØR DU
- Hæld 1 liter vand ned i en kasserolle. Tilsæt salt og eddike – og bring vandet i kog
- Mens du venter på vandet, kan du skære lidt avokado, slå dit æg ud i et glas, og riste dit rugbrød
- Når vandet koger tager du et piskeris – her skal du piske vandet rundt, så der kommer en hvirvel i midten. Hæld dit æg forsigtigt i kasserollen og giv det 10 sek. Sluk derefter for vandet, låg på, og giv ægget 3-4 minutter (kommer an på om det er et stort eller lille æg)
- Anret som du vil og velbekomme
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂