Morgenmads trifli
Triflien bestod af: 50 gram skyr, 25 gram frosne jordbær, 30 gram grovvalsede havregryn, endnu et lag med 25 gram frosne jordbær og 50 gram skyr. Topping: blåbær, kanel + mandler.
—–
Havregrøds trifli
Denne trifli bestod skiftevis af lag med 1) varm havregrød, 2) skyr med vanilje proteinpulver og 3) jordbær. Topping: mandler. Kombinationen af varm grød og kold skyr smagte fantastisk 🙂
—–
Havregrød med jordbær og skyr
Denne morgenmadsgrød bestod af 40 gram grovvalsede havregryn. Jeg toppede med 75 gram skyr og 100 gram jordbær.
—–
Havregrød med jordbær, skyr og mandler
Samme opskrift som ovenstående billede – jeg toppede bare denne grød med mandler 🙂
—–
Vanilje-skyr- og jordbær trifli
Denne trifli bestod af skyr med vanilje proteinpulver, jordbær, 30 gram glutenfri havregryn (grovvalsede), og et ekstra lag med skyr. Topping: Hindbær, blåbær og mandler.
—–
Havregrød med peanut butter
Denne havregrød bestod af 40 gram glutenfri havregryn (grovvalsede) og 20 gram vanilje proteinpulver. Topping: hindbær, æble + 15 gram opvarmet peanut butter.
—–
Vanilje-protein havregrød med jordbær, kokos og mandler
Denne grød bestod af 40 gram glutenfri havregryn (grovvalsede) og 20 gram vanilje proteinpulver. Topping. Friske jordbær, mandler og kokos.
—–
Overnight oats med hindbær-skyr
Dag 1: Bland 40 gram glutenfri havregryn (grovvalsede) med 20 gram vanilje proteinpulver, 80 gram vand og 30 gram skyr. Kom blandingen i køleskabet natten over. Dag 2: Bland 50 gram hindbær med 25 gram skyr og lidt vand, så du har en hindbær-skyr. Lav er lag med 1) overnight oats og 2) hindbær-skyr – og gentag. Topping: Blåbær og mandler.
—–
Overnight oats med blåbær-skyr
Samme opskrift som ovenstående, denne gang med blåbær-skyr istedet for hindbær-skyr.
Jeg håber, at ovenstående billeder inkl. opskrifter kan give dig lidt inspiration til din morgenmad 🙂
// Marie Louise