Opskrifter

Weekend omelet

Til hverdag bliver det tit til en skål havregrød med æble, kanel, mandler og kokos. I weekenden elsker jeg at forkæle mig selv med lidt god morgenmad, nu hvor der ofte er bedre tid til at stå i køkkenet. Denne opskrift på omelet er fra min bog, Din sunde plan – og du får opskriften lige her. Har du allerede spist morgenmad i dag, kan du jo lade dig inspiration af opskriften til i morgen ♡

INGREDIENSER – TIL ÉN PERSON

  • 150 g grønt (fx broccoli, spinat, blomkål, rødløg) olie til stegning
  • 2 æg
  • 4-6 spsk. mælk
  • Salt og peber
  • 1 stk. rugbrød eller 50 g avokado

FREMGANGSMÅDE

  • Vask og snit grøntsagerne nt eller groft, som du foretrækker, og steg dem på panden i lidt olie.
  • Kom æg, mælk, salt og peber i en skål, og pisk ingredienserne sam- men. Hæld æggemassen på panden med grøntsager. Klap omeletten sammen efter nogle minutter, og den er klar til servering.
  • Spis omeletten til en skive ristet rugbrød eller lidt avokado.

Fif: Prøv at spise din omelet med en skive ristet rugbrød den ene dag og med lidt avokado den næste dag. Hvad mætter længst? Du kan sagtens lave omeletten dagen forinden og tage den med på farten den efterfølgende dag. Klap din omelet sammen på midten – og pak den ind i sølvpapir, så er den klar som madpakke. Du kan også bruge samme ingrediensliste og lave to blødkogte æg, som du spiser med en skive ristet rugbrød og grønt on the side. Velbekomme – og ha’ lige den bedste weekend♡

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram