Opskrifter

Madklub & kebab

Hveranden uge har jeg madklub med mine bedste veninder. Vi er fem piger, som har kendt hinanden siden for altid, og vi har den dejligste tradition om at mødes hveranden uge til mad (stjæl endelig idéen!). Vi skiftes til at lave mad, og det fungerer simpelthen så godt. Der er ikke noget bedre end at komme hjem til én af pigerne, og så er der sørget for mad og hygge. Jeg elsker det. I går var det min tur, og jeg lavede nedenstående menu – måske lidt inspiration til din kommende weekend?

  • Oksekebab på skyd: Jeg har fundet denne opskrift på Nemlig.com. Oksekødet bliver blandet med forskellige krydderier, bl.a. kanel, spidskommen og korianderfrø, og det smager virkelig lækkert. Opskriften er lavet af Julie Bruun i samarbejde med Nemlig, og jeg kan klart anbefale dig at tage et kig hos Julie. Hendes opskrifter er fantastiske!
  • Spidskålssalat: Fintsnittet spidskål med mango – vendt i en dressing af sesamolie, limesaft og soja. Jeg toppede salaten med friske koriander og cashewnødder.
  • Rødbedehumus med ovnbagte gulerødder: Opskriften er fra den skønne Camille Maja, som jeg også samarbejder med i Cramers Studie. Vi har bl.a. lavet et opskrifthæfte sammen, som du kan købe for 100 kr. Jeg toppede retten med ærtespirrer, og det smagte fantastisk.
  • Bønnefritter: Bruger du 5 minutter på at google ‘bønnefritter’, finder du en masse inspiration til, hvordan du kan lave dine fritter i ovnen. Jeg brugte Madbandittens opskrift – hendes opskrifter er altid et hit, hvis du mangler lidt inspiration til din madlavning.
  • Tilbehør: Derudover serverede jeg lidt ekstra rødbedehumus og feta ved siden af.

Du må have en fantastisk weekend ♡♡

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram