12
jul
2017
0

Bagte æg med grønt

INGREDIENSER

  • 2 æg
  • 5 stk. asparhes
  • 50 gram rødpeber
  • 5 cherrytomater
  • 1 stk. rugbrød
  • 2 spsk. revet parmesan til topping

FREMGANGSMÅDE

  • Start med at tænde ovnen på 200 gram, almindelig ovn.
  • Slå dine æg ud i hver deres glas, så de kan blive stuetemperatur
  • Find et lille ovnfast fad og hak grøntsager
  • Smid blandingen af grønt i dit smurte fad, og giv det 10 minutter i ovnen, når den er varm
  • Derefter tilsætter du dine æg, og giver retter 5 minutter ekstra.
  • Drys med lidt parmesan og server sammen med et stykke ristet rugbrød.
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med den dygtige Camille Maja :-)

Instagram