11
jul
2017
0

Bananpandekager

Jeg har i hele juli måned fornøjelsen af skønne Camille Maja, som er i virksomhedspraktik hos os i Cramers Studie. Camille Maja er en super dygtig madblogger, der både har sans for at lave mad og tage gode billeder af den. En fantastisk kombination! Desuden er CM bl.a. uddannet personlig træner og pædagog, og vi håber meget, at vi kan beholde hende i studiet fremover – både til træning og udarbejdelse af de lækreste opskrifter til website, opskrifthæfte mm.

Har du sommerferie? Så har du måske også lidt ekstra tid – både til at lave en skøn morgenmad, og ikke mindst til at nyde den. Nedenfor finder du den lækreste opskrift på bananpandekager, som i øjeblikket er et hit med vores danske jordbær. CM har lavet opskriften udfra de guidelines, jeg anbefaler i min kommende bog, som du kan finde i butikken fra den 24 august -)

INGREDIENSER

  • 1 banan (ca 100 gram)
  • 0,5 dl havregryn
  • 2 æg
  • 1 tsk. kardemomme
  • 2 spsk. minimælk
  • 50 gram jordbær
  • 2 spsk skyr

FREMGANGSMÅDE

  • Mos din banan og blend den sammen med havregryn, æg, kardemomme og mælk – brug evt. en stavblender
  • Varm en pande med lidt fedtstof (fx kokosolie), og steg dine pandekager
  • Server med hakkede jordbær og lidt skyr
  • Velbekomme ♡

Psssst. har du ikke tid til at lave disse skønne pandekager om morgenen, kan du lave dem aftenen forinden. De smager skønt kolde, og så er morgenmaden lavet og klar til næste dag. Smadder smart -)

Instagram