Opskrifter

Broccolisuppe

I starten af året var jeg ude at løbe en tur med Cecilie Haugaard (også kendt som @cillemouse på Instagram). Jeg fortalte Cille, at jeg var igang med at brainstorme på mine opskrifter til min kommende bog, DIN SUNDE PLAN. Straks kastede hun idéer efter mig – bl.a. på denne skønne broccolisuppe. “Hmm – broccolisuppe” tænker du måske! Jeg lover dig én ting – den er virkelig et hit. Den er cremet og ultra lækker i konsistensen, og nu hvor efteråret er rullet indover os, jamen er det så ikke også på tide, at vi kommer igang med suppegryderne?

I aften har jeg madklub for mine piger, og i den anledning har jeg tænkt mig at invitere dem på broccolisuppen – med hjemmebragt flüte, smør og philadelphia. Jeg håber, de elsker den lige så meget som jeg. Mon ikke 🙂 Du finder opskriften her (til én person):

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1 lille rødløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 250 g broccoli
  • 0,5 l grøntsagsbouillon
  • 50-100 g cremefine (7 %)
  • salt og peber
  • 100-120 g kalkunbacon
  • pynt: chiafrø eller friske krydderurter

Fremgangsmåde

  • Svits løg og hvidløg i en gryde med olie. Når løgene har fået en gylden farve, tilsætter du lunken grøntsagsbouillon og broccolihoveder.
  • Bring ingredienserne i kog, og lad simre i 10-15 minutter.
  • Kom ingredienserne i en blender, eller brug en stavblender. Tilsæt cremefine, og smag til med salt og peber.
  • Steg kalkunbacon på panden ved høj varme eller i ovnen.
  • Anret din suppe i en skål, top den med kalkunbacon, og pynt med chiafrø eller friske krydderurter.

Mmmmmm og velbekomme herfra

♡♡ Marie Louise

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram