Hverdagstanker

Bryllupsrejsen

Om fire uger tager Lars og jeg på bryllupsrejse. Så tænker du måske: blev I ikke gift sidste år? Jo. Lørdag den 6. august 2016 blev vi gift, og vi havde købt og betalt flybilletter til Malaysia i december. Vi havde planlagt en fire uger lang bryllupsrejse. Jeg har tidligere skrevet om det, men i september sidste år fik Lars en slem hjernerystelse, og vi måtte aflyse vores bryllupsrejse, fordi han på ingen måde var i stand til at rejse.

Nu er det august året efter, og Lars har det heldigvis meget bedre. Han kan stadig ikke dyrke sport på det niveau, han levede af tidligere, men han har det meget bedre. Nu har vi så småt fået vores nye studie (Cramers Studie) på plads, og torsdag i næste uge udkommer min bog – DIN SUNDE PLAN. På den anden side af alt det her, trækker vi stikket og smutter på bryllupsrejse – og nu har vi langt om længe booket flybilletterne.

Men hvor skal vi hen? Jeg er typen der altid vil LANGT VÆK! Jeg har ihærdigt prøvet at overbevise Lars om, at vi skal til Bali på bryllupsrejse, for jeg elsker virkelig den lille ø. Jeg har allerede været der tre gange, og det er måske lidt hypet, men det er stadig helt igennem fantastisk! Jeg har også skrevet en rejseguide dertil, hvis du er interesseret.

Lars har dog fået overbevist mig om, at der også findes de fineste steder i Europa, og det er vist meget godt, at jeg ikke får lov til at vælge altid. Bali er virkelig langt væk, og det er måske også meget godt med noget nyt at se på. Derfor er vi blevet enige om, at vi skal til ITALIEN på bryllupsrejse. Ingen af os har været i Italien. Eller – jeg har været i Milano for mange år siden i en forlænget weekenden, men det er det.

ITALIEN – HVOR?
Vi flyver til Rom, hvor vi har et par nætter. Derefter lejer vi en bil og kører til Napoli. Efter nogle dage i Napoli kører vi mod Amalfikysten. Jeg har hørt, at det skulle være så enormt smukt, og jeg glæder mig virkelig. I nærheden af Amalfi har vi fået anbefalet at besøge: Ravello, Positano, Sorrento og tage en tur til øen Capri. I går fortalte vi et vennepar, at vi havde planlagt at tage til Capri, men de anbefalede os i stedet at besøge øen Ischia. Det kræver en lille ændring af vores rute, så det skal vi lige overveje. Uanset hvad afslutter vi turen tilbage i Rom i slutnigen af september, hvorefter vi vender snuden retur til Danmark.

Har du været i Rom eller i nærheden af Amalfikysten, modtager vi fif og gode råd med kyshånd. Det er typisk os, men vi har endnu ikke booket hotellet, leje bilen eller noget endnu. Første skridt var flybilletterne, og de er nu i hus. Kommentér gerne på mit Instagrambillede, hvis du har nogle tanker. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Og derudover er der vist kun at sige – ha’ den dejligste weekend♡♡

XX ML

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram