Et nyt eksperiment blev til et vellykket eksperiment, som jeg må dele med jer 🙂 Denne opskrift skal ikke forvekslet med de traditionelle kanelsnegle, da bunden er blød. Jeg spiste denne omgang “cinnamon rolls” som morgenmad.
Ingredienser
- 25 gram grovvalsede havregryn
- 120 gram æggehvider
- 80 gram hytteost
- 100 gram æblegrød (kalorielet, fra Skælskør Frugtplantage)
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. sukrin
- 10 mandler
Fremgangsmåde
- Kom havregryn, æggehvider, hytteost og bagepulver i en skål, og blend ingredienserne sammen. Jeg brugte en stavblender.
- Kom lidt olie (jeg brugte kokosolie) på panden, og hæld derefter hele din pandekagedej på panden. Kom et låg eller en tallerken på panden og sku ned for varmen, så den kan få lov til at passe sig selv.
- Lav i mellemtiden din æble-kanel-sukrin blanding. Bland alle ingredienserne (æblegrød, kanel og sukrin) sammen i en skål.
- 3-4 minutter senere er pandekagen parat til at blive taget af panden – du kan eventuelt vende den, hvis du ønsker den “mere tør”.
- Læg din pandekage på et skærebræt, og kom derefter din æble-kanel-sukrin blanding på din pandekage. Rul derefter pandekagen sammen, og skær den i mindre stykker, og placer dem på en tallerken.
- Topping: hak 10 mandler i mindre stykker og dys dem henover dine små cinnamon rolls.
Energiindhold
Hele portionen indeholder: 347 kcal., 27 gram protein, 36 gram kulhydrat og 9,6 gram fedt. Du kan eventuelt reducere kalorieindholdet ved at begrænset antallet af mandler 🙂