I går lavede jeg en bageplade med hjemmelavet knækbrød, som jeg desværre ikke selv kunne nyde, pga. det høje nikkelindhold. Men knækbrødet og tilhørende opskrift lever op til paleo princippernes retningslinjer – så I skal bestemt ikke snydes for et lille billede og en opskrift 🙂
- 1 dl solsikkekerne (malet til mel)
- 1 dl hørfrø (malet til mel)
- 2 dl solsikkekerner
- 2 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl hørfrø
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk salt
- 4 dl vand
- Evt. 2 spsk husk (FiberHusk)
Jeg “maler” selv kernerne – blot ved at putte dem i en blender. Derefter røres alle ingredienserne sammen, og rulles derefter ud på en bageplade.
Kom derefter bagepladen med dit kommende hjemmelavede knækbrød i oven ved 160 grader i 55 minutter – og vupti, lækkert knækbrød er klar til servering.
Velbekomme og go’ lørdag til jer allesammen 🙂
// Marie Louise