Opskrifter

Inspiration til din frokost – rosmarinkylling med grønt

Pift din kyllingesalat op med friske krydderurter, avokado og en god dressing, så spiler det! Opskriften fungerer perfekt som ‘salat to go’ – fx hvis du skal have frokosten med på arbejde, eller til din aftensmad derhjemme. Opskriften indeholder også et stykke rugbrød, så du opnår mere mæthed. Du kan også erstatte rugbrød med en skive flute. Personligt elsker jeg at spise halvdelen af avokadoen på (ristet) rugbrød med kylling på, og så spiser jeg resten af salaten + kylling + avo efterfølgende. Opskriften er lavet i samarbejde med den dygtige og søde Camilla Maja.

Pssst – det tager ca 30 minutter at lave opskriften, så det er hurtigt gjort. 

Opskrift til én person: 

  • 100 g kylling
  • 50 g avokado
  • 2 håndfuld salat, babymix
  • 5 cherrytomater
  • 1 forårsløg
  • Rosmarin, frisk
  • 1 stk. ristet rugbrød
  • Salt & peber

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • ½ tsk. hakket rosmarin, frisk
  • Salt & peber

Fremgangsmåde:

  • Start med at lave din dressing
  • Varm en pande op med 1 tsk. olie på
  • Tilsæt din kyllingefilet, sammen med nogle grene rosmarin, og krydr med salt og peber
  • Steg den på hver side og sæt til side derefter
  • Anret en skål med salat, snittet forårsløg og halve cherrytomater

VELBEKOMME ♡

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram