Julekonfekt

Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg er langt fra at være i julestemning, det er trods alt kun den 13. november – meeeen inden vi ser os om, så bliver det søndag d. 1. december! Jeg har i den forbindelse lavet en lidt sundere version af den traditionelle julekonfekt, som vi vel alle sammen skal have lov til at nyde lidt af i den kommende juletid. Jeg har eksperimenteret lidt med nogle forskellige versioner af julekonfekt, og denne opskrift er klart min favorit 🙂

Ingredienser – til 8 små julekonfekt-stykker

  • 1 mellemstor banan (ca. 100 gram)
  • Mandelsmør/ peanut butter (jeg brugte mandesmør, da jeg er super allergisk overfor peanuts)
  • 30 gram cavalier chokolade med stevia
  • 2 tsk. kokos

Fremgangsmåde

  • Skær din banan i mindre skiver – ca. 1 cm tykke
  • Smør lidt mandelsmør mellem bananskiverne
  • Kom 30 gram mørk chokolade i mirko’en i 2,5 minut
  • Smør nu den flydende chokolade på dine banan- og mandelsmør snacks
  • Top dine chokoladeovertrukne snacks med lidt kokos  – og kom dem i fryseren i ca. 15-20 minutter.
  • Spisetid

Try it and thank me later 🙂

// ML

IMG_9805 IMG_9803

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram