Pizza

Et nyt eksperiment – en pizza lavet på et æg, æggehvider og fiberHUSK. Det blev et hit, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg skal lave denne pizza!!!

Ingredienser – til én pizza (og én person)

  • 1 æg
  • 100 gram æggehvide
  • 20 gram fiberHUSK
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 gram gulerødder
  • 100 gram flåede tomater (med chili)
  • 100 gram kyllingepålæg (ca. 5 skiver)
  • 50 gram rødløg
  • 80 gram rød peberfrugt
  • 50 gram hytteost
  • Lidt spinat til pynt
  • Krydderi: salt, peber og oregano

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
  • Riv din gulerødder på et rivjern
  • Kom æg, æggehvide, fiberHUSK, de revne gulerødder og bagepulver i en skål. Rør ingredienserne godt sammen, og form en cirkel af dejen på en bageplade med bagepapir.
  • Kom bagepladen i ovnen i 15 minutter
  • Tag pizzabunden ud ad ovnen og kom topping på: flåede tomater, kylling, rødløg og peberfrugt. Du kan eventuelt komme mozzarella på din pizza – så vil energiindholdet naturligvis stige.
  • Kom din pizza tilbage i ovnen i ca. 10 minutter
  • Når pizzaen er færdig, så kommer du krydderi på. Jeg kom afslutningvis lidt hytteost og frisk på min pizza.
  • Velbekomme

Energiindhold

Pizzaen indeholder 406 kcal., 45 gram protein, 24 gram kulhydrat og 11 gram fedt.

foto// ML

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram