Rispapir-ruller, det er altid et hit. Det er super nemt at lave, det smager skønt, og så er det sundt. What’s not to like? 🙂
Jeg har lidt svært ved at vurdere, hvor mange ruller rispapir én person kan spise, da det naturligvis afhænger af, om der er tale om en mænd eller kvinde – og den tilhørende appetit 🙂 Et godt bud er måske 3-4 stk. til kvinder, og 5-6 stk. til mænd.
Vores ruller bestod af frisk spinat, gulerødder, forårsløg, gul peberfrugt, agurk, avokado og ristende mandler og pinjekerne (ristende cashewnødder havde også være fantastisk, men jeg tåler desværre ikke disse nødder). Derudover lavede jeg en mangosalsa af mango, chiliflager, salt og peber. Det smagte skønt i rullerne. Derudover bestod rullerne af kylling, som jeg marinerede i sesamolie og soya.
Rispapir-ruller fungerer super godt som en let forret, eller som hovedmåltidet – især i denne sommervarme. Næste gang jeg holder madklub, så forbedrer jeg fyldet, og så kan mine gæster selv sammensætte deres egen rispapir-ruller. Det kan vist kun blive et hit 🙂
// ML
Ps. jeg lavede i alt 12 rispapir-ruller af det fyld, I kan se nedenfor. Jeg brugte en mango til at lave salsaen, næste gang bruger jeg to 😉