23
jul
2017
0

Rugbrød med pocheret æg & avokado

INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 10 min

  • 1 stk. rugbrød
  • 1 æg
  • 100 gram avokado
  • 3 spsk. eddike
  • Salt & peber
  • Purløg og chiliflager til topping

SÅDAN GØR DU

  • Hæld 1 liter vand ned i en kasserolle. Tilsæt salt og eddike – og bring vandet i kog
  • Mens du venter på vandet, kan du skære lidt avokado, slå dit æg ud i et glas, og riste dit rugbrød
  • Når vandet koger tager du et piskeris – her skal du piske vandet rundt, så der kommer en hvirvel i midten. Hæld dit æg forsigtigt i kasserollen og giv det 10 sek. Sluk derefter for vandet, låg på, og giv ægget 3-4 minutter (kommer an på om det er et stort eller lille æg)
  • Anret som du vil og velbekomme
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja :-)

Instagram