INGREDIENSER
- 2 æg
- 10 blade spinat
- 60 gram hytteost (gem lidt til selve vaflen)
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 1 tsk. bagepulver
- Salt & peber
- 40 gram laks
- 50 gram avokado
- 4 cherrytomater
SÅDAN GØR DU
- Hvis du har en minihakker/foodprocessor/stavblender, så gør det klart processen nemmere.
- Start med at sætte dit vaffeljern til, så det er godt varmt
- Tilsæt æg, spinat, hytteost, loppefrøskaller, bagepulver, salt og peber i en minihakker – og blend ingredienser sammen, indtil du får en flydende konsistens.
- Du kan få tre vafler ud af denne opskrift, så du skal være lidt forsigtig med mængden, når du hælder.
- Tilsæt lidt af din masse i dit vaffeljern – brug lidt kokosolie, hvis du ikke har et slip-let-vaffeljern (det er de fleste efterhånden)
- Server sammen med laks, avokado, tomat, hytteost, lidt salt og peber
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med den dygtige Camille Maja 🙂