18
jul
2017
0

Spinatvafler

INGREDIENSER

  • 2 æg
  • 10 blade spinat
  • 60 gram hytteost (gem lidt til selve vaflen)
  • 1 spsk. loppefrøskaller
  • 1 tsk. bagepulver
  • Salt & peber
  • 40 gram laks
  • 50 gram avokado
  • 4 cherrytomater

SÅDAN GØR DU

  • Hvis du har en minihakker/foodprocessor/stavblender, så gør det klart processen nemmere.
  • Start med at sætte dit vaffeljern til, så det er godt varmt
  • Tilsæt æg, spinat, hytteost, loppefrøskaller, bagepulver, salt og peber i en minihakker – og blend ingredienser sammen, indtil du får en flydende konsistens.
  • Du kan få tre vafler ud af denne opskrift, så du skal være lidt forsigtig med mængden, når du hælder.
  • Tilsæt lidt af din masse i dit vaffeljern – brug lidt kokosolie, hvis du ikke har et slip-let-vaffeljern (det er de fleste efterhånden)
  • Server sammen med laks, avokado, tomat, hytteost, lidt salt og peber
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med den dygtige Camille Maja :-)

Instagram