Opskrifter

Varm rødbedesalat med gedeost

Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke er super kreativ i øjeblikket, når det kommer til madlavningen derhjemme. Jeg ender ofte med at købe to-go med hjem fra arbejde, ellers bliver det blødkogte æg med ristet rugbrød. Jeg ved ikke, om det er efterårsvejret, men pludselig fik jeg lyst til ovnbagte rodfrugter. Jeg fik bikset en lækker rødbedesalat sammen med frisk spinat og gedeost – det var virkelig et hit! Opskriften kommer her:

  • Tænd ovnen på 180-200 grader (varmluft)
  • Skræl rødbeder med en gulerodsskræller. Jeg havde madposer på hænderne, for at undgå to røde hænder i dag 😉
  • Skær rødbederne på tværs – ca. 0,5 cm tykke, og kom dem på en bageplade med lidt olie, honning, salt og peber.
  • Kom bagepladen i ovnen i ca. 30-40 minutter, og kom dem herefter i en skål med lidt frisk spinat og gedeost.

Det er super nemt, og gedeosten smager simpelthen fantastisk, når den bliver let opvarmet af de varme rødbeder. Min appetit er lidt mærkelig i øjeblikket, så jeg endte med at spise fiskefrikadeller til med lidt hytteost. Lidt mærkelig kombination, men det smagte skønt.

Velbekomme ♡♡

 

 

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram