Fertilitet & graviditet

Vlog 2 – Fertilitetsbehandling

I sidste uge annoncerede jeg, at Lars og jeg skal være forældre til tvillinger – både herinde på bloggen og på Instagram. Jeg har flere gange nævnt, at jeg har en del tanker, jeg gerne vil dele, hvilket bl.a. er den primære årsag til, at jeg har besluttet mig for at blogge og ‘vlogge’ regelmæssigt gennem min graviditet.

Jeg møder ofte mennesker der siger, at alt bare er perfekt hos Lars og jeg. Der er ingen tvivl om, at jeg er en heldig kartoffel, og at jeg har fundet mig verdens bedste mand – men husk, at vi allesammen kæmper med et eller andet. Uanset hvor lyserødt det end ser ud på de sociale medier. Blot en kærlig reminder ♡ Én af de ting Lars og jeg har kæmpet med er at blive gravide.

Nedenfor finder du vlog nr. 2, hvor jeg taler åbent og ærligt om fertilitetsbehandling. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at det ikke skal være et tabubelagt emne, og netop derfor har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil dele min og vores historie med jer.

Go’ lytning – og igen, tak fordi du følger med!

Okay, okay – den vlog blev vist lidt lang. 10 minutter (ups). Jeg skal nok prøve at beherske mig fremover, men når jeg først starter, er det svært at stoppe.

Ha’ den bedste søndag ♡

Posted in blog, Fertilitet & graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram