Opskrifter

Squash pandekager m. pocheret æg

Savner du lidt inspiration til en hurtig, lækker og sund aftensmad? Hvad med squash pandekager med pocheret æg, avokado og laks til aftensmad? Måske til frokost, hvis du er i nærheden af et køkken? Opskriften er lavet i samarbejde med min søde og dygtige madblogger, Camille Maja.

INGREDIENSER TIL ÉN PERSON

  • 200 g squash
  • 2 æg (1 til dejen og 1 til pocheret æg)
  • 3 spsk. hakket persille
  • 1 hakket forårsløg
  • lidt chili
  • 1 spsk. hytteost 1.5 %
  • 1 spsk. mel
  • 1 lille fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • 70 g avokado
  • 50 g laks
  • 3 spsk. eddike

SÅDAN GØR DU

  • Start med at riv din squash fint. Den skal rives/smides i en minihakker, så den stadig har en lidt grov konsistens – altså ikke rives til mos
  • Tilsæt et pisket æg, hakket persille, forårsløg, hytteost, mel og hvidløg. Pisk sammen til en ensartet masse
  • Tilsæt lidt salt & peber og rør igen
  • Varm en pande op med lidt olie og tilsæt ca. 1 spsk. pr. ”pandekage”. Glat den lidt ud og vend den, når den har fået en sprød skorpe
  • Mens du laver dine pandekager, kan du skære lidt laks og avokado, til at putte ovenpå
  • Derudover skal du have lavet et pocheret æg: Hæld 1 liter vand ned i en kasserolle. Tilsæt salt og eddike og bring vandet i kog
  • Mens du venter på vandet kan du skære lidt avokado, slå dit æg ud i et glas, og riste dit rugbrød
  • Når vandet koger tager du et piskeris – her skal du piske vandet rundt, så der kommer en hvirvel i midten. Hæld dit æg forsigtigt i kasserollen og giv det 10 sek. Sluk derefter for vandet, låg på, og giv ægget 3-4 minutter (kommer an på om det er et stort eller lille æg)
  • Anret det hele som du vil
  • Velbekomme ♡

 

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram