Fertilitet & graviditet

Workshop // Delte mavemuskler

Er du gravid, eller har du født, så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Delte mavemuskler (rectus diastase) er en helt naturlig ting, som sker for at skabe plads til baby i maven. Korrekt træning kan hjælpe dig til at genopbygge en stærk kerne, og ikke mindst bækkenbund, efter din graviditet og fødsel. Til workshoppen tager vi en snak om mavemusklerne og mulighederne for at samle dem igen. Nyeste studier indikerer, at du ikke kan samle dine mavemusklerne igen. Hvad er rigtigt, og hvad er forkert – og hvad kan du reelt gøre? Vi hjælper dig med at finde hoved og hale i de mange informationer. Du er velkommen, uanset om du har baby i maven eller baby på armen. Jeg har samlet alt information til dig nedenfor – inkl. dagens program:

HVORNÅR? 

  • Lørdag den 23. februar kl. 15

Afsæt 1-1,5 time til workshoppen 

LOCATION: Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København.

DAGENS PROGRAM:

  • Introduktion og information om delte mavemuskler – hvad må du, og hvad bør du undgå? 
  • Tjek af egne mavemuskler – har du en deling af mavemusklerne? Jeg lærer dig at tjekke din mavemuskulatur. 
  • Gennemgang af øvelser, som du kan træne under din graviditet, samt instruktion af øvelser, du kan træne efter fødslen. Efter workshoppen modtager du et træningsprogram med tre forskelliger niveauer, så du kan komme igang med din træning hurtigst muligt.
  • Spørgsmål & tak for i dag.

Du kan sagtens komme i almindeligt hverdagstøj, da det er begrænset med øvelser, vi skal lave. Du er også velkommen til at komme i træningstøj 🙂 

PRIS & TILMELDING

Prisen for workshoppen er 200 kr. Tag din veninde med under armen og få workshoppen til 175 kr./mand. Skal du være med? Send en mail til mig på ml@cramer.dk. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres (max 20 deltagere). Når du har betalt, er din tilmelding endelig – beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BETALING

Efter du har kontaktet mig per mail og fået bekræftet pladsen på holdet, foregår betalingen via Mobilepay: 33315.

– og yes, du tager bare baby med, hvis du vil : – )

Posted in blog, Fertilitet & graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram