Fertilitet & Graviditet

Workshop // Delte mavemuskler

Er du gravid, eller har du født, så er denne workshop helt sikkert noget for dig. Delte mavemuskler (rectus diastase) er en helt naturlig ting, som sker for at skabe plads til baby i maven. Du kan dog begrænse delingen af dine mavemuskler vha. korrekt træning. Jo mindre deling du har under din graviditet, jo lettere vil det være at samle dine mavemuskler igen, når du har født. Har du allerede født, så vil den rette træning hjælpe dig med at samle dine mavemuskler igen. Denne workshop er altså både til dig der er gravid, og til dig der har født. Jeg har samlet alt information til dig nedenfor – inkl. dagens program:

HVORNÅR? Søndag den 22. april fra kl. 9.30 og (NY DATO) tirsdag den 29. maj kl. 19.30 (afsæt 1-1,5 time)

LOCATION: Cramers Studie, beliggende på Esplanaden 8 i København.

DAGENS PROGRAM:

  • Introduktion og information om delte mavemuskler
  • Tjek af egne mavemuskler – har du en deling af mavemusklerne? Jeg lærer dig at tjekke din mavemuskulatur. 
  • Gennemgang af øvelser, som du kan træne for at reducere din deling og/eller samle dine mavemuskler igen efter graviditet.
  • Spørgsmål & tak for i dag.

Du kan sagtens komme i almindeligt hverdagstøj, da det er begrænset med øvelser, vi skal lave. Du er også velkommen til at komme i træningstøj 🙂

PRIS & TILMELDING

Prisen for workshoppen er 200 kr. Tag din veninde med under armen og få workshoppen til 150 kr./mand. Skal du være med? Send en mail til mig på ml@cramer.dk. Der er et begrænset antal pladser – der skal dog min. være 10 deltagere, før workshoppen gennemføres. Når du har betalt, er din tilmelding endelig – beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltage. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

– og yes, du tager bare baby med, hvis du vil : – )

Posted in blog, Fertilitet & Graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram