Hverdagstanker

Weekendens bryllup

Min højtelskede veninde og hendes skønne kæreste (nu mand) blev gift i sidste weekend. En helt igennem fantastisk dag – først vielse i kirke på Østerbro, efterfulgt af reception. Om aftenen var vi til middag og fest i Paradehuset på Frederiksberg. En helt igennem vidunderlig dag – med de dejligste mennesker.

Flere har skrevet og spurgt ind til tøj og sko – både som jeg, Lars og Julie havde på. Jeg har derfor lavet dette blogindlæg, hvor du måske kan finde lidt inspiration til et/dit kommende bryllup – eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad jeg/vi havde på til weekendens festligheder -)

Til receptionen havde jeg denne blå kjole på fra Envii. Det er min svigerindes smukke kjole – og den er desværre gammel, så jeg ved ikke, om du kan få fingrene i den længere? Skoene er fra Alexander Wang – dem købte jeg sidste år. Lars har et skræddersyet jakkesæt på fra MOND – faktisk samme sæt, som han blev gift i sidste år.

Om aftenen havde jeg en kjole på fra mærket ‘Privacy Pleace’ (model: Fillmore dress in asphalt). Kjolen koster $217 – MEN, hvis du får den tilsendt til Danmark, havner den med garanti i tolden. Du skal være klar på at besøge ca. 800 kr. ekstra. Lidt dumt – men det er virkelig en fin kjole 🙂 Til kjolen havde jeg de samme sko på fra Alexander Wang, blot i rosa (mine bryllupssko, som jeg blev gift i, i august sidste år). Om aftenen havde Lars sin flotte smoking på fra MOND – igen samme sæt, som han blev gift i sidste år. Lidt smart, at han kunne bruge begge sæt til Julie og Christians bryllup -)

Min smukke veninde, Julie blev gift i den fineste Jenny Packham kjole. Julie har købt den hos Maria Fekih . Jeg var også forbi Maria dengang, jeg var på udkig efter brudekjoler – og hun har virkelig de fineste kjoler. Julie lånte mit slør, som er fra Kaysen Couture . Christian blev også gift i et sæt fra Mond – dygtige drenge, der får mine varmeste anbefalinger.

♡♡ ML

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram