Træning

Bouncecontrol

Indlægget er sponsoreret af Triumph

… til kvinderne!

Kender du følelsen af at løbe en tur, og brysterne hopper – både fra side til side og op og ned? Uanset om du har små, mellem eller store bryster, så fortjener dine bryster god support. Jeg kan lige så godt være ærlig at indrømme, at jeg ALDRIG har skænket support en tanke, før jeg indgik et samarbejde med Triumph. Som jeg også tidligere har nævnt i nogle af mine indlæg, så har jeg altid været hende, der har gået efter “the look”. Da jeg så fik fornøjelsen af at hoppe i modellen; Dynamic Lite, kunne jeg i den grad mærke forskel på en sports bh med god og mindre god support.

Qua min uddannelse på Syddansk Universitet – bachelor i Idræt og Sundhed, er jeg pjattet med, når ting er genenmtestet. Sports bh’en er testet på ‘The University of Portsmouth’ for at sikre, at brysterne får den optimale support under fysisk aktivitet. Det er nørdet, og måske unødvendig viden for dig, men du kan virkelig mærke forskel, når du først får den på.

Personligt er jeg glad for den fulde support under løb, eller når jeg styrketræner og laver øvelser med hop (fx burpee, box jump, jump squat eller når jeg sjipper).

♡♡ ML

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram