Forleden aften inviterede jeg nogle af mine søde venner hjem til mad – og tortillas plejer altid at være et hit 🙂 Det er nemt at forberede, super lækkert at spise, og grundet de mange forskellige toppings, er det nemt at tilfredsstille alle 🙂
Jeg er dog ikke den største brødspiser, og dermed heller ikke den største fan af tortillas. Jeg besluttede mig derfor for at prøve at lave nogle spinat “tortillas”, som ikke indeholdte mel eller lign. Min idé var at lave en tynd tortilla pandekage, som nemt kunne rulles omkring tilbehøret. “Pandekagedejen” lavede jeg af 1 æg og 2 hvider, lidt mælk – og så tilførte jeg en håndfuld friske spinatbalde. Ingredienserne kom jeg derefter i blenderen, hvorefter jeg havde en “pandekagemasse”.
Jeg kom dog til at lave min pandekage en anelse for tyk, så jeg næsten ikke kunne rulle den omkring mine toppings – hvilket vist er rimelig afslørende ud fra mine billeder 🙂 Næste gang vil jeg forsøge at lave en tyndere pandekage, og stege den ekstra godt på begge sider, så den får en lidt hårdere konsistens. Men én ting er sikkert – det smagte i hvert fald fantastisk 🙂
Her en lille oversigt over hvilke toppings, jeg havde at vælge mellem den aften – måske det kan give dig lidt inspiration 🙂
XO Marie Louise