Grillede portobellosvampe

I aftes var jeg på besøg hos svigerfamilien. Min kæreste forældre har Tvedemose Champignon, hvilket betyder, at vi ofte får serveret svampe, når vi er på besøg. En af mine favoritretter er uden tvivl grillede portobellosvampe med philadelphia.

Ingredienser (tilbehør til syv personer)

  • Syv store portobellosvampe
  • 1 pakke (evt. halvanden pakke) Philadelphia light. Der findes mange forskellige varianter af philadelphia light. Jeg foretrækker: forårsløg og sort peber  & pakrika.
  • 2-3 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

  • Kom lidt salt i dine portobellosvampe
  • Skær derefter fine skiver af hvidløg og læg 3-6 skiver ned i hver svamp. Antallet af hvidløgsstykker afhænger af, hvor kraftig du ønsker hvidløgssmagen.
  • Kom herefter philadelphia light ned i dine svampe.
  • Kom dine portobellosvampe på grillen i ca. 30 minutter. Du kan også komme dine svampe i ovnen ved 200 grader (traditionel ovn) i 30 minutter.
  • Velkomme

Vi fik varmrøget laks og danske kartofler til disse lækre portobellesvampe 🙂

foto

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram